Tøserne på sporet

I går mødtes jeg med Janni i Brøndby, hvor vi lagde fire spor, som skulle gås her til morgen. Egentlig var det ikke meningen, vi skulle gå spor i går, MEN eftersom jeg havde en optøet klov og en hel parkeringsplads til rådighed, da jeg efterfølgende var ude for at lufte, blev det alligevel til et asfaltspor.
380 meter med tre wiedergange, som jeg først gik med Selma. Selve sporet sad i skabet, og wiedergangene går bestemt fremad! De sidder der ikke endnu, men det går den rigtige vej.
Efterfølgende fik Molly lov at gå sporet, og det gik bare derudaf.




Note til selv: Luftning ved Borupgaard Gymnasium er sat på pause p.t., da Selma har fundet ud af, at der er mus, OG at de er sjove at gå på jagt efter... Så den adfærd skal vi lige have lukket ned for, ergo må vi holde os væk et stykke tid.

Her til morgen mødtes vi med Janni og Lene i Brøndby, og denne gang for at gå sporene, der havde ligget i 16 timer. Jeg har ikke helt styr på længden, men jeg vil skyde på, de har været på omkring de 400 meter. 
Selma startede jeg op i kasse - ingen problemer what so ever! Hun fik i gang, søgte målrettet mod sporstart og gik ellers bare i gang med sporet. Lidt før første knæk fik hun lidt problemer, men hun knoklede rundt for at udrede sporet, og hun kom rigtig fint videre uden på noget tidspunkt at give op eller begynde at overspringshandle. Ved første knæk sprang hun wiedergangen over, men tog knækket rigtig fint. Hele det næste lige stykke var hun flyvende, og det kørte på skinner. Så kom vi til andet knæk og wiedergang, hvor hun gik fint ud i wiedergangen, var meget tydelig, da der ikke var mere fært. Hun søgte fint på den ene side, gik tilbage, fandt ikke knækket, men gik ud i wiedergangen igen, søgte tilbage igen, og så tog hun knækket og var ellers flyvende igen resten af vejen til sporslut.
Det var lidt svært at korrigere på sporet, da det var semi-ukendt. Forstået på den måde, at jeg selv var med, da det blev lagt, men efter at have lagt fire spor i en ukendt skov, havde jeg fuldstændig mistet orienteringen, og kunne på ingen måde huske, hvor sporet lå. Men det var en god test for mig, da jeg blev nødt til at stole på Selma og lade hende arbejde. Og det gjorde hun supergodt! Hun var koncentreret, vedholdende og megasej hele vejen igennem! Jeg skal træne videre på wiedergangene, men det ved jeg, og selvom det er fint bare at tage knækket direkte, vil jeg gerne have hende ud i wiedergangen, så hun også får udredt den. Men det skal nok komme, det er jeg helt sikker på.

Mollys spor gik supergodt - hun er virkelig sikker, og det gik over stok og sten. For en gangs skyld tog hun wiedergangen, hvilket hun ikke plejer at gøre, og den gav lidt problemer, men hun kom flot ud af den ved egen hjælp efter et stykke tid. Så måske skal wiedergange være temaet for begge hunde det næste stykke tid... Janni kunne ikke genfinde sporslut, da skindet skulle lægges, så det lå 2-3 rækker fra sporslut. Det generede imidlertid ikke Molly, der fandt sporslut, men godt kunne se, hun ikke var færdig, så hun skråede 2-3 trærækker over og fandt skindet. Sejeste Turbotøs!

En skøn lørdag morgen på sporet med begge tøser - what´s not to love?


Sejeste SuperSelma med skindet ved sporslut
Man kan godt blive træt efter at have udredt et 16 timer gammelt spor, når man kun er 5 måneder...


...meget træt!

Da jeg kom hjem, var mine bestilte varer fra BR kommet: En lille pistol til at starte skudtræningen stille og roligt op med og edderkopper, der skal tjene som forstyrrelser på sporet. 



Kommentarer

Populære opslag