Selma 12.04.2016


Lille Frk Lilla vil frem i verden


Selma er labrador og min tredje hund.
Hun skal være familiehund, Mollys lillesøster/legekamerat/bedste ven og min træningsmakker. Livet med Selma skal først til at begynde nu, så hvad der kommer til at ske, hvordan hun bliver osv., er svært at sige. Hun ser ud til at være en aktiv lille sag med krudt bagi og lysten til at samarbejde, så det bliver spændende at se, hvad vi ender med at drive det til - en ting er dog sikker: Vi skal have det sjovt sammen! Ud over hvalpetræning, socialisering og miljøtræning vil hun blive præsenteret for schweissspor ret hurtigt. Derefter er planen, at hun stille og roligt bliver præsenteret for tricks, HTM, nose work og agility, og så må vi se, hvor vi ender henne.


4½ uge gammel:7 uger gammel:Nu hvor vi skriver juni 2017 er der naturligvis sket en masse, og den daglige træning, konkurrencerne og Selmas hverdag kan der læses om i blogindlæggene, men en kort status på hvor vi er henne, og hvor vi er på vej hen, er vel på sin plads.

Det allervigtigste - udover at hun er verdens allerskønneste hund - er naturligvis, at Selma er lige så smuk inden i som udenpå: Røntgen resultaterne er så gode, som de overhovedet kan være - HD: A, AD: 0 og OCD: Ikke påvist.

Trænings- og konkurrencemæssigt ser det således ud:

Schweissspor: Selma fik en 1.præmiering på 3 timers prøve, da hun var 4 måneder gammel, og 12 måneder gammel fik hun en 3.præmiering på 20 timers prøve, men af forskellige årsager (primært mine forstuvede ankler) holder vi pause p.t.

Tricks/HTM/Freestyle: 12 måneder gammel bestod Selma færdighedsprøve 1, og 13 måneder gammel stillede hun op i freestyle officiel klasse, FS1, fik 3.plads og dermed 3 Q-point.

Nose work: 13 måneder gammel stillede Selma og jeg op i NW, bestod med 100 point og 0 fejl og fik dermed en 1.præmiering.

Jagttræning: Vi træner jagttræning, og her er første mål at bestå brugsprøven.


Bestået færdighedsprøve

1.præmiering NW1

3.plads og 3 Q-point i FS1

Kommentarer

Populære indlæg