Ferie og gode planer

Tiden flyver virkelig af sted, som jeg skrev i sidste blogindlæg - for næsten 1 måned siden...

Min sommerferie startede i går, og den kommer med garanti også til at flyve af sted - i går startede den med en tur i Equilityhallen, hvor vi udover bare at have det sjovt, fik trænet på en ny trappe udendørs.
Både Molly og Selma klarede det fuldstændig fantastisk, og det er vildt at tænke på, at de for 2 år siden ikke turde sætte så meget som en pote på et trappetrin. I går gik de glade og afslappede op og ned ad trappen, som om de aldrig havde lavet andet.




Aftenen gik med hoopers banetræning hos Johanna - sjovt, udfordrende, lærerigt og svært!!! Vi glæder os til næste gang.

I dag har vi trænet HTM med Lonni i Undine - der faldt et par beslutninger på plads til træningen hos Anja i mandags, og det satte skub i motivationen. 
Træningen i dag blev dog primært brugt til at få en status og lægge en plan for de kommende dage, hvor vi skal på kursus med Bianca - det glæder jeg mig virkelig til!

Netop da vi har nogle hårde dage forude, stod eftermiddag og aften på afslapning - da vi lige havde været en tur hos Natascha for at træne frivillig håndtering og for at få givet Molly den rabiesvaccine, vi glemte sidst. Megaseje piger - de rykker virkelig, og selv efter vaccinen ville Molly træne videre.





Det bliver en lang, men god, dag i morgen, da vi starter med hoopers, inden vi tager på Biancakursus - vi glæder os! Det bliver godt!


Kommentarer

Populære opslag