Årets fjerde og femte Nose Workprøve

Sidste weekend tog Minimyren, Liv, Kiwi og jeg en tur til til Ølgod i Jylland for at deltage i årets fjerde Nose Workprøve, denne gang afholdt af Nose Work Jylland.
Det var en lang, men hyggelig, tur, en meget effektivt og hurtigt afviklet prøve og igen en lang, men hyggelig tur hjem. Men det var hele turen værd!!  

Pia og Viv havde lavet nogle gode og spændende søg, og selvom det ikke var kønt, så var jeg meget tilfreds med vores arbejde - stadig en masse at arbejde på og en god portion læring at tage med hjem, men den overordnede følelse var, at vi havde rigtig godt styr på det.

Den korte version - primært fordi jeg ikke husker detaljerne - er, at resultatet harmonerede med den følelse, jeg havde. Vi havde ikke været hurtige, men vi havde været sikre, og havde ikke fået nogle fejl, hvilket gav os 100 point, endnu en pind og en 1.plads.


Bedste Minimyre

Præmiepigerne


At Liv og Kiwi blev nr.2, gjorde bestemt ikke køreturen hjem dårligere, og vi måtte forbi Nørre Aaby for at købe romkugler.

I weekenden var vi af sted igen: Lørdag som dommer i NW1 hos Hvalsø Hundevenner, og søndag deltog Selma og jeg i NW2. Da forsamlingsforbuddet pr i går er nedsat fra 50 til 10, var der lidt nerver på lige op til, men det kunne heldigvis lade sig gøre som planlagt.

Søndag var en lang og temmelig våd dag, da det over middag begyndte at regne temmelig meget!
Selma og jeg startede hos Hanne til hhv inde- og beholdersøg, hvilket gik rigtig godt, og jeg havde den fedeste følelse, da vi gik tilbage til bilerne. Jeg havde ro, overblik, og Selma arbejdede rigtig godt!
En del timer senere tog vi først køretøj hos Carina og derefter udesøget - køretøjet gik fint, mens vi kun fandt den ene i udesøget, da vi ikke nåede det indenfor tiden.
Jeg vidste på daværende tidspunkt, at vi havde fundet 7 ud af 8 kilder, men jeg vidste ikke, hvordan pointfordelingen var, så jeg vidste bare, at vi havde fået mere end 75 point og mindre end 100, og at vi ikke havde fået nogle fejl - jeg var rigtig fint tilfreds med Selmas arbejde, men syntes måske godt, jeg kunne have været lidt mere skarp i udesøget - og så alligevel ikke. Så alt i alt en fin prøve, men ikke en af de allerfedeste... Vi blev nr.3 ud af 40 hunde, hvilket jo absolut er rigtig flot, men det viser bare, at den fede følelse ikke sidder i hverken placeringen eller rosetten.


Træt myre

Meget fine præmier - 1000 tak til sponsorerne


Dagen startede i god tid, da jeg dagen før havde sat nogle søg op i forsøget på at finde ud af, hvor meget opvarmning, der er optimalt for Selma - 25 kilder var i hvert fald ikke for meget i søndags, der var rigeligt med energi til prøven alligevel.

 

Der blev arbejdet for sagen :-D


Jeg har ikke fundet svaret på den optimale opvarmning, og det afhænger sikkert også af dagene optil, selve dagen, transporten og meget andet, men jeg fortsætter med at være undersøgende omkring det - så må vi se, om vi får lov at teste det til den planlagte prøve i Rødovre om 2 uger... Om Corona, myndigheder mm vil det. Vi håber!!!


Kommentarer

Populære opslag