RESPEKT - Træning og håndtering baseret på tillid og tryghed

Det hele startede tilbage i 2019....

Hvad startede? Det gjorde min interesse - senere passion - for frivillig håndtering eller Fear Free træning.
Egentlig kunne det have startet mange år før, da Molly aldrig har brudt sig om at få klippet kløer, hvilket kun blev værre og værre, som den slags jo har det med at gøre, hvis man ikke adresserer det.

I juli 2019 bad jeg min daværende veterinær sygeplejerske, Natascha Toft, om hjælp til at få klippet dem, og den dag blev vi enige om, at vi skulle i gang med målrettet at træne frivillig håndtering - i øvrigt uden at kløerne var klippet, for Molly sagde i dén grad nej tak!

De næste knapt 1½ år trænede vi sammen på klinikken hver 14.dag med meget få undtagelser, Molly blev pludselig glad for at komme på klinikken, Selma blev mindre stresset, de blev begge megaseje (kløerne blev et par gange klaret på en lille snaps og lur for ikke at ødelægge vores fremskridt), jeg blev meget klogere - i det hele taget var det et virkelig fedt og lærerigt forløb, vi var igennem, hvilket jeg skylder Natascha en stor tak for.

I januar 2021  blev jeg certificeret Fear Free Animal Trainer, og jeg legede længe med tanken om, hvorvidt jeg skulle begynde at undervise i det. Egentlig tog jeg uddannelsen for min egen skyld, men min voksende passion for emnet gjorde også, at jeg gerne ville dele min viden og erfaring med andre - jeg syntes (og synes stadig), at verden har brug for mere Fear Free, mere respekt, tillid og tryghed.

Det blev ved tanken indtil i sommers - endelig tog jeg mig sammen til at spørge til interessen, og den viste sig at være overvældende, så for 2 uger siden sprang jeg endelig ud i det og oprettede mit nye firma: "RESPEKT - håndtering og træning"

Jeg kommer til at have små hold, der træner Fear Free/frivillig håndtering, og på hhv facebookInstagram og Youtube kan træningen med mine egne og kursisters hunde følges.




Kommentarer

Populære opslag