HELLERE LIDT, MEN GODT PART II

Træning med pigerne i Undine i går bar præg af det samme som træningen i tirsdags - vi nåede en masse, og der var en masse, vi ikke nåede. Jeg ville gerne mere, men er glad for det, vi nåede, og må affinde mig med, at der ikke er mere HTM og Freestyletræning til os før på mandag, og det går også nok, med de planer, der er for de næste dage.

Men tilbage til træningen i går:

Selma og jeg øver os rigtig meget i at implementere fokus ALLE vegne! Dvs buret er blevet en fast del af træningen, fokusøvelser er blevet en fast del af træningen, og indgang i øvelserne på en bestemt måde er blevet en fast del af træningen - jeg tror, det bliver rigtig godt, det føles i hvert fald helt rigtigt.
Rent øvelsesmæssigt fik jeg testet status på stå under gang, og der er godt nok sket noget! Det virker som om, den har sat sig bedre fast, mens vi ikke har trænet den. Spring over flaske var faktisk fuldstændig samme billede - lidt sjovt og meget fedt!
Ellers fik vi trænet på nogle af de samme øvelser som i tirsdag, og derudover fik jeg gået programmet selv, og der er nogle ting, vi lige skal have kigget på til træningen på mandag.




Molly var igen i noget af et hoplahumør - hun er blevet så fræk og fuld af ballade, og jeg elsker det!!
Vi fik kigget på Heel i alle fire retninger, på links og på Fu i alle tre retninger, indtil jeg besluttede, at nu var det tid til noget nyt, og vi påbegyndte den fjerde og sidste retning i den position, hvilket vel i bund og grund betyder, at vi er ved at være klar til at gå i gang med endnu en position. Det tænker jeg også, vi skal kigge på til træningen på mandag.




Selvom det er mørkt, selvom det er koldt, selvom det regner, så er der ikke nogen bedre vitaminindsprøjtning end et par timers træning med de allerbedste sortlinger.

Kommentarer

Populære opslag