HTM og Freestyle i nye rammer

I går startede næste omgang HTM og Freestyletræning hos Anja - normalt opdager jeg dårligt, at vi går fra et hold til et andet, men denne gang tænker jeg, det kommer til at kunne mærkes og forhåbentlig på den gode måde.
Molly og Selma er nemlig kommet på samme hold nu, så det betyder, at jeg får frigivet halvdelen af de mandage, vi normalt er til træning, til noget andet, og kender jeg mig selv ret, så bliver det til at træne hjemme/andet sted.
Jeg glæder mig til at få prøvet det koncept mere af, men indtil videre er jeg fan.

Fællestiden blev delt i 2 omgange, som den alligevel ofte gør, og her lavede vi belønningslegen med nogle ekstra twist og ekstra skift - hold nu op, hvor kan jeg mærke, at Molly og jeg begynder at rykke i forhold til bare at turde bevæge os. Med Selma fik jeg sat fokus på fokus og fik lavet nogle andre skift, da hun er eneste ikke-HTM-hund.

En snak om styrker og svagheder rundede vi af med, inden vi gik til individuel tid, og den snak mundede naturligvis ud i en opgave til næste gang, som jeg lige skal have tænkt lidt over i forhold til, hvordan de kan bruges konstruktivt, og hvordan vi kommer videre ...




Planen for Selmas individuelle tid var at få erstattet bakkesekvensen, at bruge ringen mere og at kunne komme i gang med at træne mere i sammenhæng og på min egen koreografi.

Jeg gik programmet uden Selma, vi fandt ud af, hvad der skal ændres - det er i virkeligheden ikke meget, og jeg skal nu have ændret i skemaet, så jeg får et overblik over, hvad der skal trænes.
At få brugt ringen mere/bedre gav sig selv - for det første mente Anja ikke, det var et issue, og for det andet, kom jeg lidt mere omkring med den nye ændring.
At komme til at træne mere i sammenhæng, kom også på plads helt af sig selv, for som altid ville Anja vide, hvor langt vi er til næste gang om ca 1 måned, og aftalen der er, at vi kan gå hele programmet - det første minut uden godbidder og resten med.

Planen for Mollys individuelle tid var at tale med Anja om nye udfordringer, kigge på Close, som vi sidder fat i og evt at tage fat på en ny position.
Det med nye udfordringer er sjældent et problem, og det var det heller ikke i går. Anja udfordrede mig til at gå programmet med Molly og udelukkende TRE godbidder i lommen... For 2 måneder siden havde jeg ikke gjort det, men i går var jeg frisk på at kaste mig ud i det, og undervejs nåede jeg at tænke "F*ndme nej! Vi kan godt uden!", så jeg besluttede mig for at gøre det uden. Og jeg havde ret: VI KUNNE GODT!!! 💖
Det førte til en snak om før omtalte styrker og svagheder, vores udvikling, vores barrierer og en videre plan for at turde at debutere i officiel klasse. Der er nu lagt en plan for den næste uofficielle konkurrence og juleafslutningen, og så evaluerer vi undervejs.
Close fik vi kigget på, og det lader til, at vi fandt en måde at få brudt forventningen om at skulle ind i Fu samt til at få gang i bevægelsen, så det skal der arbejdes videre på, og til næste gang, skal vi kunne gå 1 meter sidelæns.
Derudover går vi selv i gang med en ny position til næste gang, så der kom nye udfordringer på banen, næsten helt af sig selv.

Nu er udfordringen bare, at vi skal have tid til at træne, hvilket ikke bliver til meget i denne uge, der "desværre" går med en masse andet. Men en masse andet fedt som koncerter og andre oplevelser.
I dag står den dog på en tur til træning og behandling hos Katie med Molly.

Kommentarer

Populære opslag