Store træningsdag - eller var det Bededag?

I dag har vi fri, og det er Store Træningsdag - jubii! Andre holder vist Store Bededag, og måske var det derfor, der var en del, der tydeligt diskuterede, hvad vi foretog os på træningspladsen i Ballerup...

Sonja, Jennifer, Tine og jeg mødtes for at træne motivation og forstyrrelser - og endelig kunne vi komme udenfor og på græs! Det gjorde det også noget sværere, da der pludselig var nogle andre forstyrrelser, men det måtte vi jo bare tage højde for.

Vi fik trænet, hygget og talt i godt to timer - perfekt start på Store Træningsdag!

Derefter stod den på sporlægning i fantastisk vejr - det gik knapt så godt med at få lagt det lette ligeud spor, jeg havde planlagt, men mon ikke det går alligevel? Det vil vise sig i morgen... Det vil også vise sig i morgen, om Selma lader sig aflede af den ræv, jeg mødte i dag.


Smuk, blå himmel til sporlægningen

Jeg havde besøg af MikkelRæv under sporlægningen


I eftermiddags tog Thomas, Camille, Molly, Selma og jeg en tur på Bakken.
Eftersom Selma om små 2 uger skal deltage i Bakken Freestyle Mesterskaberne 2017, ville jeg gerne en tur derud med hende inden da, så jeg kunne se, hvordan hun reagerede på de mange mennesker, lydene og alle de andre forstyrrelser - hun har trods alt ikke være der siden, vi var på socialiseringstur derude, da hun var 3 måneder.
Selma var ivrig og tog det hele i stiv pote - megasej som altid! Det største problem var at holde hende, da hun gerne bare ville fremad, men det blev bedre efter lidt tid.
Molly var jeg egentlig mest imponeret over, da hun har det noget sværere med den slags, men også hun var topsej! Hun reagerede hverken på skrigende mennesker i forlystelserne, selve forlystelserne eller de lyde, de lavede - så fedt at opleve.


Mine piger ❤


Efter en tur rundt på Bakken, en tur ud i Dyrehaven for at få vand, lidt ro og skygge og en ekstra tur omkring scenen, gik vi mod udgangen, købte en is, som vi sad og spiste tæt på udgangen, inden turen gik hjemad efter en vellykket og tophyggelig tur.


En velfortjent pause i skyggen


Det har været en dejlig dag uanset om den hedder Store Trænings- eller Store Bededag.

Kommentarer