Tilbage til hverdagen og den daglige træning

Det ville være løgn at sige, at vi ikke har trænet i en uge, men vi har ikke været i Undine i en uge, da vi har været i Holland for at træne med Bianca og i Stuttgart for at se VM i HTM og Freestyle.

I går var vi så igen i Undine, og selvom jeg stadig var noget træt efter turen, havde vi en rigtig god træning.

Selma og jeg startede som altid med fokusøvelser, men i stedet for kun at starte med dem, er vi nu begyndt at integrere dem i træningen og transporter også, og det fungerer i allerhøjeste grad efter hensigten.
Vi fik trænet nogle af øvelserne, som vi kiggede på hos Bianca og nogle af de andre delelementer, inden jeg selv gik programmet, som jeg ikke helt syntes, jeg havde styr på, efter vi lavede nogle ændringer ved sidste træning hos Anja. Efter at have gået det et par gange, fik jeg styr på det, men jeg skal vist lige have gået det et par gange mere, inden vi skal til uofficiel konkurrence på lørdag.




Molly og jeg lagde som næsten altid ud med motivationstræning, men denne gang lidt anderledes end vi plejer: Vi gik vores program uden godbidder, men med masser af legetøjsbelønninger undervejs.
Da vi trænede hos Bianca, havde vi masser af fokus på præcision, men ellers er det længe siden, vi har kigget på det, så det gjorde vi i går - dog kun i heel og kun i de passager, vi skal bruge i vores program til på lørdag.

Eftersom vi ikke når i hallen mere denne uge, har den i dag stået på yderligere træning af delelementerne med Selma og præcision med Molly - dog i de nye positioner.

Kommentarer

Populære opslag