Fodfæste og træning i den nye hverdag

Efter 14 dage i den næste nye hverdag, dvs der hvor jeg er startet på arbejde på skolen og ikke arbejder hjemmefra længere, der hvor der stadig er lukket ned for mange af de sjove ting som konkurrencer, større kurser og planlagte aktiviteter i og fra udlandet, og der hvor der så småt er begyndt at komme i gang i mere og flere træningsaktiviteter, er jeg ved at finde fodfæstet og rutinerne.

Det betyder igen lidt mindre tid, og samtidig betyder det mere tid end tidligere. Det betyder at vægten i vores træning ligger anderledes og måske i virkeligheden sjovere og mere lystbetonet end "kun" målrettet mod ditten og datten. Jeg "glemmer" at træne mod konkurrencer, fordi det ikke virker så relevant i øjeblikket, hvor vi ikke aner, hvornår der lukkes op for den slags igen, men det betyder ikke, at jeg ikke får sat mål eller logget og evalueret min træning - tværtimod faktisk.

Hvad fylder så i træningen i øjeblikket?

Hoopers!!!
Hoopers er nyt, sjovt, simpelt og alligevel nørdet, og både pigerne og jeg synes, det er rigtig sjovt. Egentlig er det kommet bagpå mig, at der kan nørdes så meget, og jeg er i fuld gang med at oprette en planner til formålet.
Efter 2 gange på hold hos Johanna, har jeg slet ikke været i tvivl, og jeg har tilmeldt os næste omgang også.


Selmas første gang med mig på ydersiden


Nose Work!!!
Nose Work får vi trænet en del, og også her er der taget planner i brug for virkelig at nørde godt i bund. Hverdagen har dog ramt en tand mere og planen om mindst en kilde dagligt holder ikke i den, men det bliver da til noget mindst et par gange om ugen, og fokus ligger flere steder, bl.a. på basisting, som vi genopfrisker og gør stærkere.
I søndags trænede vi med Lonni og Anja, og det at komme ud og få søg andre har lagt er også en del af fokus i øjeblikket.


Søg i vand  




Søg på "farlig" bro



HTM!!!
HTM får vi trænet en del også - primært nørderi i positioner, og da jeg i øjeblikket har lagt freestylen lidt på hylden, kan jeg godt se, at jeg får trænet lidt mere hjemme - det kræver knapt så meget plads at stå og nørde positioner foran spejlet.
Molly og jeg afsluttede i søndags vores intensive HTM-forløb hos Anja. Det har været helt fantastisk, og jeg kommer uden tvivl til at arbejde videre i de spor - så også her er der lavet en træningsplanner.
I går var vi - igen hos Anja - til HTM, både Molly og Selma. Selma og jeg fik en status på vores to igangværende positioner. Hold nu op, hvor skal det gribes meget anderledes an med Selma end med Molly. Det er både sjovt, spændende og enormt lærerigt. Samtidig fik vi lyttet lidt til musik til et kommende HTM1-program. Hvornår det nogensinde kommer i brug, ved ingen, men det er jo meget fint at begynde at tænke nogle tanker i den retning.

Rally!!!
Nordisk Rally starter endelig op igen på torsdag - igen for dem, der nåede at være der den ene gang, hvor vi ikke kunne, da vi var på Crufts, og start for os, der ikke var der.
Jeg var ved at skrive, at vi ikke får trænet så meget rally, som jeg gerne ville, og det er måske sandt nok, men vi har nu alligevel fået trænet mere, end jeg lige umiddelbart troede. Og om ikke andet begynder vi i hvert fald at få trænet regelmæssigt de næste 9 torsdage.

Kommentarer

Populære opslag