På vej til den næste New Normal?

Ny hverdag, en ny New Normal, er på vej - i hvert fald for mig, da skolerne, eller 0.-5.klasserne, skal tilbage efter påske. Hvordan jeg skal tilbage, hvordan min nye hverdag bliver, vides endnu ikke, men jeg har fået at vide, at jeg skal møde ind på skolen tirsdag morgen.

Der er endnu en masse ubekendte, at det er der også i  hundeverdenen, men det kan jeg ikke rigtig ændre på, så indtil videre nyder jeg min påskeferie, og det ville være løgn, hvis jeg sagde, at jeg ikke lige har givet den en ekstra skalde med træningen i disse dage, da jeg ikke ved, hvad der venter efter påske.

Nose Work får jeg i øjeblikket trænet dagligt - ikke noget vildt, men måske bare en enkelt kilde dagligt. Mit primære fokus i disse dage er forstyrelsen af min egen fært. Både Molly og Selma har reageret på bærere med min fært, så det har jeg trænet på, og i dag var første dag uden en reaktion fra nogle af dem.
Reelle træninger er det også blevet til et par stykker af, så jeg er godt tilfreds med træningsmængden og -indsatsen her.






Træningsmængden af Hoopers er jeg nu også begejstret for - to gange med begge piger hos Johanna i denne uge samt en sjat selvtræning. Der er masser af basisadfærd, der skal styr på, men samtidig har vi fået en masse at træne videre på.




HTM får vi trænet en masse herhjemme - nørderi, positioner osv.

Apropos nørderi så er der opdateret træningsplaner, og jeg er begyndt at registrere og evalueret træningen på en anden måde - p.t. primærk Nose worktræningen, rallytræningen er på vej, og jeg overvejer at udvide til HTM-træningen i stedet for det løsarksystem, jeg kører i øjeblikket.

I morgen står på HTM, Nose Work og måske en lille sjat Hoopers - det bliver, endnu, en god dag!

Kommentarer

Populære opslag