15 uger og en tur hos kiropraktoren

Smukke og seje SuperSelma er blevet 15 uger i dag, og vægten siger nu 11,6 kg.




Dagen fejrede vi med en tur hos dyrlæge og kiropraktor Thomas Ingvorsen på Højelse Smådyrsklinik, fordi vi igennem den sidste uges tid har bemærket, at Selma er begyndt at løbe skævt - med bagparten ud til højre, og når hun har fart på, "smutter" det højre ben ud som et piskeris.
Thomas kunne sagtens se det på hendes gang - ledeløs og drejet bagpart, begge bagben nærmest kastes ud til siderne, når hun løber. 

Thomas fik kigget på Selma, som selvfølgelig var superdygtig og tillidsfuld - hun havde en fest og fik en masse godbidder og nusseri. Hun har en låsning i nederste lændehvirvel pga skævhed i bækken plus en låsning i nakken. Det skyldes formentlig en løbe-/legeskade, hvor hun er løbet hurtigt rundt i et sving, er skredet ud, faldet med bagparten, hvorefter hendes bækken er blevet slået mod jorden - det passer umiddelbart meget godt, da jeg har set hende lave det nummer rundt om æbletræet i haven mere end én gang.
Vi skal strække muskler og sener på alle fire ben ud dagligt herhjemme, og så skal vi komme igen om 14 dage, hvor det forhåbentlig ser meget bedre ud. I hvert fald skal hun nok blive god igen, da det er meget lettere at fixe en ny skade end en gammel skade, der er "groet fast". 

På torsdag skal vi på et kursus i kropskontrol og shaping - det er nok ikke helt tosset...

På vejen hjem tog vi et hurtigt smut forbi Ishøj Strand, så tøserne kunne få en lille svømmetur, og vi kunne nyde de sidste timer af sommerferien, der er slut nu.




Kommentarer

Populære opslag