Spor, spor, spor...

Denne uge har, udover kiropraktor, kursus i kropskontrol og shaping samt opstart på arbejde, stået i sporets tegn, og det kører bare derudaf!

I mandags stod den på asfaltspor på P-pladsen bag Toys - 300 meter med slæb af krondyrklov og lejlighedsvise sprøjt med klovvand. Overgang fra græs til asfalt og til græs igen, en spids vinkel og 3 knæk. Som vanligt gik jeg med Selma først, og Molly bagefter, så Mollys lå det længere. Og som vanligt klarede de det super begge to, så der skulle skrues på kriterierne til næste spor.





I går, lørdag, stod den igen på asfaltspor. Denne gang på P-pladsen ved siden af Borupgård gymnasium - 400 meter med slæb af våd krondyrklov, men denne gang intet klovvand. Der var 4 overgange mellem græs og asfalt samt 4 knæk. De klarede begge superfint, at det var 100 meter længere samt uden klovvand, men Selma var godt træt til sidst, så det ser ud til, at hendes kapacitet på asfalt p.t. ligger omkring de 400 meter.





I dag har vi været i Ballerup, hvor sporet blev lagt med dådyrklove i færtsko og 60 ml blod. Det var 500 meter og liggetiden 3 timer. Vi holdt os til skovkanten, men umiddelbart var Selma ikke generet af afledningsfært - et par gange gik hun 1-2 meter ind mod skoven, men hun korrigerede sig selv og kom tilbage med det samme. Sporet var lagt med bløde buer, som ingen problemer voldte, en vinkel på tværs henover græsset, som ikke var decideret svær for hende, men den tog lidt tid, dog markerede hun rigtig fint undervejs, og så en lille smuttur op på volden, som hun tog knivskarpt. 
Hverken de 3 timers liggetid eller de 500 meter var noget problem overhovedet - hun er supersej, den lille stjerne!
Det var kun Selma, der var med i dag, da det ville være for nemt for Molly, som nød bare at få en afslapningsdag i stedet. Hvis jeg når det, kan det være, vi tager sporet i morgen eftermiddag, inden Selma og jeg skal til Foundation hos Johanna Allanach.



 Fersk dådyrskind - lækkert!

 

Træt Selma efter sporet






Kommentarer

Populære opslag