Sommerferie, pasning og mere socialisering

Det er længe siden sidst... I mellemtiden er Selma blevet 14 uger, og hun vejer nu 10,9 kg. Hun er stadig lige fantastisk, elskelig, tosset, skøn og dejlig. Der begynder at komme mere og mere personlighed, og jeg elsker, hvad jeg ser - hun er virkelig skøn, harmonisk og i balance! Alt det jeg ønskede mig og mere til.
Molly er jo stadig Molly og stadig lige så skøn, som hun altid har været, og hun er stadig fuldstændig fantastisk sammen med Selma.

De er begge to blevet passet, mens vi var på ferie i Alicante - en ferie vi bookede, før Dexter blev aflivet, og før der var hvalpeplaner. Heldigvis var vi så heldige, at Henriette gerne ville passe Selma. Selvom der var booket plads til to hunde, kunne jeg ikke holde tanken ud om at lille Selma, der kun have været hos os i 4 uger, skulle afleveres et fremmed sted og allerede 12 uger gammel skulle forholde sig til nye mennesker igen. Derfor var det helt fantastisk, at Henriette kunne passe hende, så hun kunne komme hjem til mor Kiwi, Dollar, Onkel Duke og Diesel. Og hun har haft 10 helt fantastiske dage hos Henriette, Per, Morten, Mads og hele flokken - stor tak for det!
Molly blev passet hos Kristina på Ulvelys Hundehotel, hvor hun også har haft 10 fantastiske dage. Kristina har hundene inde hos sig selv, og de er gæster i hendes hjem - pasning lige efter mit hjerte. At Kristina samtidig er dyrlæge og et helt igennem vidunderligt menneske, gør det bare endnu bedre.

Socialiseringen og miljøtræningen for Selmas vedkommende synger på sidste vers, men eftersom der er delte meninger om, hvorvidt vinduet lukker ved 12 eller 16 uger, kører vi fortsat på bare for en sikkerheds skyld.
Kørestol var et af de punkter, vi manglede, og vi var så heldige, at der stod en, da vi kom ombord på færgen til Aarhus, da Selma skulle afleveres i Bjerringbro. Camille satte sig i den, og Selma fik lov at snuse godt til den - ikke optimalt, men absolut bedre end ingenting.
Derudover er det jo så blevet til et par ture mere med færgen.
Sok træner vi også p.t. eller rettere det at have en sok på. Da det nok er utopi at tro, at det ikke bliver nødvendigt med en sok/forbinding/sko en dag, kan vi lige så godt allerede nu starte tilvænningen, mens det ikke "gælder", og mens alt bare er en leg - også her er Selma supersej, og i dag lavede vi papkasseøvelsen, mens hun havde sokken på.
Vi er så heldige at skulle passe høns, hamstre og fisk i 1½ uge, og det er jo en oplagt træningsmulighed. Derfor er hundene med hver morgen, så det forhåbentlig også bare bliver en helt naturlig del af livet.
I går stod den på en tur med i Petworld, og i dag da vi var en tur ude at bade ved Stensøen, fik vi trænet at være i ro i vejkanten, mens to store heste passerede.
Vi mangler stadig et par punkter, eller rettere listen er blevet udviddet med nogle punkter: Vi skal en tur på Bakken, mens der er mennesker og kørende forlystelser - det er planlagt til fredag. Selma skal med til træning med Molly - det er planen, at hun skal med til tricktræning på lørdag. Det sidste er at komme med til konkurrence, men det kan ikke blive før hen mod slutningen af august.
Jeg ELSKER socialisering og miljøtræning - det er sjovt, hyggeligt og giver SÅ meget mening!

Kommentarer

Populære opslag