Selma 12 uger - eller turen går til dyrlæge, skov og sø

Smukkeste, sødeste, sejeste, skøreste SuperSelma blev 12 uger i dag - allerede 4 uger med det fantastiske lille væsen... Jeg elsker hver eneste dag med hende, og jeg er så lykkelig for, at hun er min.
Knapt så lykkelig er jeg for, at hun i morges skal afleveres til 10 dages pasning, mens vi skal på ferie. Dog er jeg så heldig, at Henriette har sagt ja til at passe hende, så jeg er sikker på, hun vil være i de bedste hænder, og at hun vil hygge sig sammen med mor Kiwi - det er kun mig, det bliver slemt for.

I dag skulle Selma til dyrlægen for at blive vaccineret og undersøgt - alt var tiptop, og hun var som altid superdygtig og tog det hele i stiv pote. Vægten siger nu 9,2 kg, hvilket er rigtig fint i forhold til hendes kurve. Dyrlægen, Ditte, havde stor ros tilovers for Selmas "gummihofter", tænder og bid, og dejlige temperament. Derudover fik hun ro for at være utrolig omstillingsparat: Hun gik fra at være glad og energisk på gulvet til at falde helt ned og være rolig og håndterbar på bordet - yderst sjældent hun ser det hos 12 ugers hvalpe. Samtidig kunne hun godt se, at Selma er vant til at blive håndteret - hun synes, det er kedeligt og irriterende, men hun accepterer det og forholder sig pænt i ro. Så dygtig lille stjerne!
Jeg talte med Ditte om trapper, albuer og hofter, og det er fint at bære så længe som muligt og skåne Selma for trapper, men samtidig skal hun lære at gå på dem, så hun ikke bliver bange for dem, ligesom Molly er.
Efter undersøgelse og vaccine fik Selma lov at hilse på dyrlæge Louises Bullmastiff, Preben, og franske bulldog, Eigil. Dejlig bonus med den ekstra socialisering, og igen var den bette fuldstændig uimponeret over den store kæmpe på knapt 100 kg, og han var så sød og rolig med hende. Eigil var noget mere oppe i gear, så ham fik Selma leget lidt med - også superfed socialisering med en fransk bulldogs lyde og anderledes kropssprog.

Først på eftermiddagen tog vi en tur i Hareskoven, Thomas, Molly, Selma og jeg - en dejlig tur, hvor de fik løbet, snuset og badet i Bagsværd sø. Vi mødte en lille håndfuld andre hunde, der ibland 2 store Grand Danois. Selma snusede til dem, slikkede den ene i mundvigen og gik fint videre med det samme - topsejt!




Det har været en hård og våd dag, og både Selma og Molly har været helt væk resten af dagen - dejlig, dejlig sidste dag inden feriepasning.



Kommentarer

Populære opslag