Efter Crufts-nørderi

Efter at være kommet hjem fra 3 helt fantastiske dage på Crufts sent lørdag aften/nat, skulle søndagen bruges på egne hunde.

Egentlig havde jeg booket tid i Undine, men da jeg fik en plads på FVF-hold hos Anja til Molly om aftenen, droppede jeg at tage derop, og kombinerede i stedet en god tur med træning med Selma.

En del af Selmas program blev derfor trænet udendørs i går, hvilket var superfint, for vejret var skønt, og der var nye forstyrrelser.




Om aftenen tog Molly og jeg i Undine for at træne FVF/HTM, hvilket var superfedt, da jeg følte mig lidt bagud efter 4 dage helt uden træning, og en uge uden HTM-træning.
Vi fik i dén grad nørdet ned i mit mål med det første skridt, som her kom til at handle om min skulder og Mollys eget arbejde og ansvar i at rette ind - uden min hjælp! Megafedt, meganørdet og megasvært.
De kriterier fik vi sat over i 8-tal, så jeg arbejdede med de delmål, mens vi gik i et 8-tal, ligesom jeg fik sat mine kriterier ind i de fire forstyrrelsessetups, som Anja lavede til os, inden vi lavede Magiccirklen med indtagelse af Fu.


Indtagelse midt i legetøj

Indtagelse mellem stolerækker

Gå op mod og langs hegn

Indtagelse mellem kegler


Nu er der lidt nyt fedt nørderi at arbejde videre med, inden vi ses igen om 14 dage på det "rigtige" HTM-forløb-hold.

Kommentarer

Populære opslag