Mere træning i nye tider - enetimer og hjemmetræning

I disse coronatider er enetimer et perfekt kompromis, og da Bianca var i Danmark henover weekenden, var det fuldstændig perfekt!

Selma og jeg arbejdede både på vores frontposition og vores Bottleposition (under flasken), og vi fik nogle virkelig gode input til at gøre dem bedre og stærkere. Samtidig dukkede der en fin ny adfærd op, som jeg tænker skal fanges.




Molly og jeg arbejdede med løb i fu, på at få hænderne væk i både fu og heel, og på både indtagelse og rundt i close, som vi ellers ikke har kigget på længe.
Vi fik også nogle rigtig gode input, og jeg kan næsten ikke vente med at træne videre.




Dagens oprindelige planer var aflyst, men der er ikke nogen der siger, man ikke kan lave nose work hjemme - tvært imod! Så jeg udnyttede muligheden for at få trænet på eukalyptus og anis samt på tærskelsøg.
Jeg satte tre søgeområder op med to kilder i hver; En eukalyptus og en anis og et tærskelsøg i hvert.
Det mindede mig om at få lavet den træningsplan for nose work, som jeg har planer om - den er ikke glemt, men det kan være, at nu er tiden til at få det gjort.









Dagen endte alligevel med at blive godt udnyttet, da vi gik en god tur på 1½ time i Hedeland inden træningen hos Bianca.




Kommentarer

Populære opslag