HTM/freestyletræning og dejlig tur - alt er godt!

Her til formiddag havde jeg en HTM/freestyletræningsaftale i hallen i Viby Sjælland med Lonni. Aftalen var lavet for længe siden, da der gik lidt tid, før vi fandt en dag, vi begge kunne.

Det blev en virkelig hyggelig og interessant formiddag, hvor jeg udover opvarmning med lidt positionsarbejde med Selma også fik trænet intensitet og vedholdenhed med hende og de nye springsekvenser med Molly.
Selma begynder efterhånden virkelig at forstå de nye regler, og springsekvenserne med Molly, er jeg sikker på, bliver ret fede.
Derudover er det altid spændende at træne sammen med andre, så der kommer nye øjne, nye vikler og nye snakke frem - så fedt at kunne nørde på den måde.

På hjemturen tog vi en tur i Kongsholmparken - virkelig skøn tur (primært i flexierne - vi bliver bedre og bedre!) inkl lidt badning og løb.
Efterfølgende stod den på flere timers havehygge og afslapning, inden tøserne røg en tur i et væmmeligt, væmmeligt bad (godt, der kommer paté ud af væggen på det nye badeværelse 😛 det er trods alt en formildnende omstændighed).

I morgen og på mandag står den igen på HTM/Freestyletræning - what´s not to love?!

Kommentarer

Populære indlæg