Ny blog og salg til fordel for HMC

Så fik jeg oprettet min nye blog, Mias fletteri - kig gerne forbi ♡

Jeg har flere gange skrevet om en idé, jeg havde med at flette og sælge til fordel for HMC, og nu er det endelig på plads:

_____________________________________________

Det hele startede med, at jeg syntes, det var så fjollet at smide paracordrester på op til flere meter ud, fordi de er for korte til at bruge til at flette halsbånd og liner, og der er grænser for, hvor mange fløjtesnore og nøgleringe, jeg selv har brug for.

Idéen om at lave nøgleringe og fløjtesnore og sælge dem til fordel for Hundesport mod Cancer opstod i forbindelse med planlægning af en uofficiel Nose Workkonkurrence netop til fordel for Hundesport mod Cancer.

Efter at have lagt en føler ud på facebook for at få en idé om interessen for mit lille projekt, har jeg fået travlt!
Allerede første dag jeg havde min lille butik med på kursus, fik jeg solgt en masse fløjtesnore, før de overhovedet var lavet, og hvis jeg havde haft flere materialer med, kunne jeg sagtens have solgt flere.
Jeg har været så heldig, at dogparacord.dk har sponsoreret nøgleringe, perler og flere rester, så jeg har ingen udgifter haft til projektet indtil videre, hvilket betyder, at alle pengene går ubeskåret til Hundesport mod Cancer.

Som udgangspunkt vil jeg lave tingene til at tage med ud til arrangementer og kurser af forskellig art, og jeg sender ikke.

Da jeg netop laver tingene af rester, vil det ikke være muligt at bestille snore eller nøgleringe i bestemte farver og med bestemte perler, men det er selvfølgelig ikke forbudt at ønske, og jeg vil tage imod bestilling - under de forudsætninger - i begrænset omfang.

Pris for nøglering: 25 kr
Pris for fløjtesnor: 50 kr

Jeg kan kontaktes via kontaktformularen i bunden af siden.

Et udvalg af fløjtesnore og nøgleringe kan ses ved at klikke på de to links.

1000 tak for interessen og for støtten til Hundesport mod Cancer ❤

_____________________________________________

Indlægget er kopieret fra min nye blog: Til fordel for Hundesport mod Cancer


Kommentarer

Populære indlæg