Rally med risikovurdering

I går startede Molly og jeg på et rally begynderhold hos Du og din HUND.

Hvorfor gjorde vi det? Har vi ikke rigeligt at tage os til i forvejen? Jo, det har vi, men jeg tænkte, at vi vil have godt af at lave noget sammen, som ikke er så vigtigt, som ikke betyder så meget.
Selvfølgelig har jeg en forventning om, at det bliver sjovt, selvfølgelig skal vi have en fest med træningen, og selvfølgelig skal vi gøre en indsats, men planen er, at rally skal være vores "hyggetræning".
Jeg er også realistisk nok til at sige, at det er PLANEN, at det skal være vores hyggetræning - ligesom nose work skulle have været, og se bare hvordan det gik med det... Risikovurderingen ER foretaget, og jeg er villig til at give det en chance på trods af den overhængende risiko for, at det (også) tager overhånd!


Det var 1,5 times meget varm rally, og pauser var i dén grad nødvendige.


Vi lagde ud med frontposition og de forskellige øvelser/retninger, der kan komme efter.
Jeg kan godt se, at vi har fordele i forhold til den alsidighed, Molly har, men der er også ting, der kommer lidt i karambolage med de øvelser, vi normalt arbejder med - det kan dog løses relativt let, er jeg sikker på, så vi glæder os til næste onsdag, hvor den igen står 1,5 times rally.

Kommentarer

Populære opslag