Næserne holder ikke weekend

Vi holder weekend og har haft en meget stille og rolig en af slagsen, meget usædvanlig egentlig, men næserne har ikke holdt weekend - tvært imod!

Eftersom Selma stadig skal holdes i ro, er det svært at finde på andet end Nose Work at aktivere hende med, men det giver mig bare lejlighed til at blive lidt kreativ og få prøvet nogle ting af, så det er fint.

I går lavede jeg et detaljesøg på gangen på 1.sal med 16 lavendelkilder.
Udfordringen bestod, udover selve detaljesøget, i at gå op ad trappen og derefter søge for det første på glat gulv OG med udsyn eller rettere nedsyn til entréen nedenunder.
Jeg startede både Molly og Selma op i modsatte ende, for at lade dem komme i gang, før de kom til det stykke, jeg godt vidste, ville være udfordrende, og det viste sig at være et godt træk. De var begge godt i gang, reagerede på det åbne, men formåede at søge videre alligevel, og begge klarede hele søget virkelig flot og fandt 15 ud af 16 kilder.


Detaljesøg





I dag havde Molly og jeg en aftale med Liv og krøllerne i Undine, og der var Nose Work på programmet.

Første søg var et detaljesøg, hvor Molly sprang nr 3 over, men ellers tog dem alle rigtig fint i rækkefølge.


Detaljesøg


Derefter et vægsøg med visuelle forstyrrelser - de tre kilder var sat op med grå filtdutter, mens der var blanke filtdutter i andre farver for at teste, om de gik på det visuelle.
Molly skævede til et par stykker af filtdutterne, men hun reagerede ikke på nogle af dem og tog de tre med duft rigtig fint.


Vægsøg med visuelle forstyrrelser


Problemløsningssøget var der ikke mange ben i - Molly tog turen rundt for at finde ud af, hvor hun skulle gå ind, og det gjorde hun så!


Problemløsningssøg


Beholdersøget var der ikke så meget pjat med - og heller ingen skubben eller sparken til beholderne.


Beholdersøg


Det sidste søg var ren motivationssøg.


Motivationssøg


Da vi kom hjem, var det Selmas tur til at lave noget, og jeg satte derfor 11 kilder op på trappen til 1.sal og yderligere 11 kilder i gangen deroppe, altså detaljesøg ligesom i går, der blev bare skruet lidt op for sværhedsgraden.
På trappen var sværhedsgraden kombinationen af at gå på trappe og arbejde på samme tid, ikke bare arbejde lidt, men arbejde hele tiden. Her tog Selma 8 ud af 11, hvilket jeg var mere end tilfreds med!

 
Detaljesøg på trappe

Detaljesøg på trappe





Sværhedsgraden på 1.sal var, udover at arbejde efter at have gået på trappe og på glatte gulve, at kilderne først var på gulvet, derefter væggen og til sidst snoede sig ind på et af værelserne.
Selma klarede det superfint efter et par omstarter, og fandt 10 ud af 11 kilder. Det var jeg egentlig ret imponeret over, når det hele, naturligvis, foregik uden line.


Detaljesøg

Detaljesøg




Kommentarer

Populære opslag