Rallyprioritering

Rally er ikke noget, der bliver prioriteret ret højt i en travlt træningskalender, men da vi snart skal til prøve, blev vi enige om, at det nok var mest rimeligt overfor hundene, hvis vi rent faktisk fik trænet det inden, så det gjorde Liv og jeg i går, da vi mødtes i Undine.

Inden da havde jeg printet en begynderbane ud, som jeg havde fundet på nettet, og det blev den, vi trænede på - i øvrigt uden stillingtagen til, om der er skilte, vi havde mere eller mindre lyst til at træne. Helt med vilje!





Molly var i dén grad i hopla og tæt på at eksplodere flere gange - SÅ fedt!!! Og som bonus gik hun en flot og fejlfri bane.

Selma klarede det også rigtig fint, men har svært ved følget - hun vil gerne ind foran, og generelt vil hun gerne gå en tand hurtigere, men alt i altså var det superfint og langt bedre end forventet.
Der er stadig nogle skilte, som vi helst ikke vil møde, da vi ikke har ret godt styr på dem, men nu ser vi, hvad der kommer til prøven, og så tager vi den derfra - det skal nok blive fint.

Selvom det oplagte ville have været at træne HTM og freestyle, og vi var da også lige ved at falde i og ændre planer, fik vi trænet rally som planlagt, og det var en rigtig god status at få.

Liv og jeg har lovet hinanden, at vi kigger på flere prøver og evaluerer efter næste weekend - til at starte med tager vi til infomøde i DKK i aften og på kursus hos Johanna på søndag.

Kommentarer

Populære opslag