Fantastisk jagttræning

I går var desværre sidste gang, vi havde mulighed for jagttræning i skoven, da det fremover bliver for mørkt, så det var bare om at nyde det, og dét gjorde vi!


Lille sortling venter på træning

Skoven nydes i ventetiden


Programmet var stort set det samme som sidst, hvilket var rigtig fint, så der kunne komme lidt mere sikkerhed i øvelserne, og det synes jeg helt bestemt også, der gjorde.

Vi lagde ud med apportering over en væltet træstamme, og der var ikke noget at komme efter: Selma styrtede ud, fløj over stammen, samlede dummy op, styrtede retur og afleverede fuldstændig roligt til hånd - helt perfekt!


Ro på post efter apportering med terrænskift


Derefter var det dobbeltmarkering og apportering over en grøft - også det gik supergodt. Hverken markeringen, grøften eller det at tage den rigtige dummy gav nogle problemer.

Næste post var dirigering til dummy på 30-50 meters afstand - også fuldstændig problemfrit, med fart på og ro i afleveringen.

Sidste station var ro på post under spanielsøg og en enkelt dirigering ud i høje siv - igen kom Minimyren styrtende tilbage med dummy, efter at have søgt og fundet den, og igen med fuldstændig rolig aflevering.

Træt og glad hund og stolt og glad fører kunne tage hjem efter en helt perfekt træning i Hareskoven.

Efter en tur med begge hunde og aftensmad til både to- og firbenede, fik Molly og Selma lov at smage på nogle af lækkerierne, vi har modtaget fra Hundehjertet - de lækreste Barking Burgers fra Hugo & Celine, og hvad var mere oplagt end at træne lidt selvkontrol ved samme lejlighed?


Lidt selvkontrol er ikke helt skidt, når der serveres lækre Barking Burgers

Kommentarer

Populære indlæg