Første rallyprøve med de nye skilte

Hverdagen er startet, og dermed er de mere normale weekender, hvor jeg står tidligt op til prøver, undervisning eller træning, også startet.
I morges tog vi tidligt af sted mod Hørsholm og Brogaarden til rallyprøve, og som altid når Liv og jeg er af sted sammen, er vi der fra start til slut, da vi stiller i så mange forskellige klasser, og i dag var ingen undtagelse.

Det var en stor begynderklasse med mere end 20 deltagere, og derfor var banegennemgangen delt i to, så selvom jeg var nummer 2 med Selma, havde jeg tid nok til at blive klar.
Helt klar var jeg dog ikke og glemte roen... Selma syntes, det var svært, og hun lod sig forstyrre en hel del af dem, der gik banegennemgang til expertklassen lige ved siden af. Vi lavede en del skilte om, jeg tabte linen, der var en del stramme liner osv, men vi havde det sjovt! Halvvejs igennem banen besluttede jeg, at det var lige meget, og at det var vores tid, så jeg tog mig den tid, der skulle til, og transporten på højre side fra tulipan til mål var helt perfekt. Noget overraskende viste det sig, at vi havde bestået med 73 point og blev nr.11.

Da det var Mollys tur, havde jeg fundet min ro frem, og vi havde en fantastisk tur i ringen! 4 stramme liner, som udelukkende var min fejl, var alt, der var at komme efter, vi bestod med 96 point og blev nr.4.

Vendeskiltene og transporten på højre side gik meget bedre end frygtet, og jeg gik hjem og meldte Molly til næste prøve i denne cup. Af en eller anden årsag havde jeg kun meldt Selma til, men nu får de begge lov, og jeg bliver vist nødt til at få trænet lidt mere - specielt med Selma.

Det var et rigtig fint og veltilrettelagt arrangement fra Sydkystens Hundeskoles side, en god bane og fin (og humoristisk) feed back fra Pauls side og virkelig flotte præmier fra Brogaarden - summen af en rigtig dejlig dag i det bedste selskab fra Liv og krøllerne!


Kommentarer

Populære opslag