2020 - Bring it on!

2020 startede lige som det skulle! Nytårsdag blev brugt på at tage den med ro, nyde kaffen på sofaen og i det hele taget bare have god tid, inden Molly, Selma og jeg tog af sted for at træne med Liv og krøllerne i Lazi.

Det primære formål med den træning var at træne et nyt og fremmed sted, så derfor var selve træningen ikke så vigtig, mere det at være der og at arbejde der. Og det klarede begge piger superfint.

Efter her i ferien at have fået gjort mere ved det med fremmede haller, har jeg fået blod på tanden til at gøre det endnu mere, så det er en af planerne for 2020.




Efter træningen tog vi en god lang gåtur i Dream City - eller dvs vi tog to: Først Molly og Mango, som fik lov at løbe løse sammen, og derefter en tur med Selma, Kiwi og Choice, hvor Selma og Kiwi fik lov at løbe sammen.

To timers træning efterfulgt af to timers gåtur gjorde alle godt trætte - på den absolut gode måde - og resten af dagen blev brugt på afslapning, inden jeg i dag er startet på arbejde.

I dag bliver hjemmedag - det tror jeg, vi allesammen trænger til, men så går det ellers løs igen fra i morgen, hvor Molly og jeg skal til HTM/FS hos Johanna, lørdag til rallyprøve og søndag skal vi alle tre til Match to Sample. Hvilket godt kunne motivere mig til at få trænet lidt på det her til aften... Nu må vi se.

Kommentarer

Populære opslag