Endelig HTM og Freestyle igen

Det føltes som en evighed siden, vi sidst havde trænet HTM og Freestyle, da Liv og jeg mødtes i Undine i går aftes. I virkeligheden var det ikke mere end 5 dage siden, men det er nok fordi, det over en længere periode har været lidt mindre end ellers.
I hvert fald var det fedt at få trænet igen, og jeg glæder mig allerede til næste gang - om det så bliver på fredag eller søndag.

Det er nu ikke fordi, vi ikke har lavet noget, for vi har både trænet Nose Work, forstyrrelsesdufte og frivillig håndtering.





Som forberedelse til et HTM-forløb hos Anja, havde Liv og jeg aftalt at få filmet hinanden som en del af den forberedelse, vi skal lave, inden kurset starter, så det var primært det, tiden gik med med Molly - uden at have kigget videoerne igennem, tror jeg, jeg har fået det, jeg skal bruge.

Det er sjovt som tiden nogle gange bare flyver af sted - til at starte med, vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg skulle træne med Selma, men pludselig var der gået 40 minutter, vi havde nået en hel masse og havde egentlig begge to stadig masser af energi, men jeg blev enig med mig selv om, at vi hellere måtte stoppe, mens vi stadig var der.

Virkelig topfed træning!!!!

Kommentarer

Populære opslag