Årets første rallyprøve

Årets første (dobbelte) rallyprøve løb af stablen i går i Sjællands Agility Center - med den bedste Mollymus. Selmas rallykarriere stoppede, eller blev i hvert fald sat på pause, ved årets sidste prøve i 2019, og sådan bliver det, indtil vi har bedre styr på følget. Selma var dog med som supporter, da vi havde en aftale efterfølgende.

Molly var glad, megasej og havde en masse twister i benene - dem må man aldrig gå ned på!! Føreren var heller ikke tosset i dag, men havde lidt ekstra trippen i fødderne, så der passer vi heldigvis ret godt sammen.
Men dvs jeg skal have arbejdet med rent faktisk at stå stille og ikke kun tro, at jeg gør det.

Det blev til 2 x bestået, 1 x 3.vinder (hos Anita) samlet 3.vinder i øvet klasse og RØM (Rally Øvet Mester - hos Amanda) Det var Mollys 7.beståede i øvet klasse, såvidt jeg husker, men vi rykker ikke i ekspert lige foreløbig. Vi skal have trænet på skiltene, men først af alt skal der styr på følget på højre side.




Tak til den allerbedste Liv for at bruge hele formiddagen som supporter og hjælper - det betyder alverden. Tak til dommerne Anita Jakobsson og Amanda Haue Jakobsson for nogle sjove og udfordrende baner. Tak til Johanna Allanach og Mette Jensen for at have arrangeret en virkelig veltilrettelagt prøve.

Efter prøven kørte liv og jeg til Dream City, hvor vi gik en god tur med pigerne, før vi mødtes med Anja for at lave Nose Work.
Det var en noget blæsende, meget blæsende, omgang, og derfor blev det også en noget svær omgang.


Hmm, jeg er tæt på...

Dér!

Kuk-kuk, den er her!

Kommentarer

Populære opslag