Wauw, for en træning!

HTM og freestyletræning hos Anja i går - jeg havde bedt om noget uforudsigeligt, noget man ikke kan forberede sig på, i fællestiden, og dét fik jeg!

Vi blev bedt om at tage høretelefoner og én ting med hjemmefra pr. hund.
Jeg havde medbragt en pude og en bog, men det fik jeg ingen glæde af, da vi skulle give vores ting videre, og jeg modtog i stedet en grydeske og en gummistøvle... Det blev mine rekvisitter.
Vi fik et stykke musik pr hund, som vi skulle fortolke, og vores rekvisit SKULLE indgå. Der var 8 minutter pr hund til at lytte, tænke og varme op - ikke meget, men nok til at vi alle kunne gå ind og få vores fortolkning ud over kanten - dét var ret fedt! Og det var fedt at blive tvunget til at få både grydeske og gummistøvle til at blive til det andet, end de reelt var.

Individuel tid med Selma planlagde jeg i søndags, men det viste sig at blive en kort omgang, da issuet med at tage den første cirkel ikke var aktuelt i går...
Vi gik derfor videre til at cirkel om stubben, hvor det er meningen, jeg skal kunne gøre noget andet på samme tid, og vi fik lagt en fin plan for, hvordan jeg kommer videre med den.
Til sidst nåede vi også at kigge på at få mere fokus og intensitet ind i passagen med at cirkle om ærmerne, og jeg glæder mig til at arbejde videre med begge dele i dag, hvor vi skal træne sammen med Lonni senere.

Individuel tid med Molly blev ligeledes planlagt i søndags, og her startede vi med den langsomme gang, som vi fik "pakket ind" i tempo, forventning og motivation - vi skal have vendt forventningen hos både Molly og mig, så vi i stedet begge to glæder os til den del.
Derefter fik vi en snak om første skridt, Mollys behov for at være klar kontra mit behov for at skynde mig videre, så nu skal vi til at træne på det første skridt, som vi ikke har været klar til at tage fat på før nu - og det bliver fedt!!


Kommentarer

Populære opslag