Weekend would be like - endnu en helt perfekt dag

Søndag formiddag med HTM og Freestyle i bedste selskab - så bliver det da ikke bedre!

Udover at have en fed formiddag med virkelig god træning, fik vi også lagt en plan for at få en ændret på en lidt "dum" vane i vores langsomme ligeud i Heel, hvor Molly og jeg kommer til at gå ned i intensitet sammen. Det virker som en god plan, og da vi prøvede det af, virkede det supergodt, så det må være den vej, vi skal.
I morgen, når vi skal til træning hos Anja, tænker jeg, vi skal arbejde videre med den den og evt første skridt, hvis vi når det.

Musikken til vores FS2-program er blevet ændret en smule, så jeg gik starten både med og uden Selma og fik feed back på det. Det var lige langt nok, præcis som min fornemmelse sagde mig, så nu kan den vist endelig laves færdig.
Samtidig blev det tydeligt, at der er en del af starten, der skal arbejdes med, da der er en anelse tøven - den del tænker jeg også, vi kigger på til træningen i morgen.

Da vi havde muligheden, brugte vi miljøet til at træne bakke - først hele vejen rundt i lokalet, på andet underlag og til sidst liggende under vindueskarm.




Resten af dagen gik med besøg af mine forældre og afslapning - ikke kun i dag, men hele weekenden har været helt perfekt!

Kommentarer

Populære opslag