Første fantastiske freestyle-fredag i 2020

I går, fredag, var vi endelig til HTM/Freestyle-træning hos Johanna igen.
Det var Mollys hold, men da Molly skulle til rallyprøve i dag, var det både en god idé at hun ikke fik trænet for meget, men i høj grad også at Selma gik lavet noget - for mange fridage er ikke godt for nogle af os...

Det betød at Selma var på i fællestiden, hvor den ene af opgaverne var at stå i en og samme position, mens hunden på verbalt signal hhv cirkler, laver slalom, går rundt om det ene ben og laver setup - lidt back to basic, men ganske interessant at finde ud af, hvad de rent faktisk kan på verbalt signal, og hvad der er kropssprog - det taler sjovt nok rigtigt godt ind i NO MORE SLOPPY!




Næste øvelse var at strække bagover, men den endte med at give idéen til at arbejde med "Sky" i stedet, så den startede jeg kort op.
Derudover fik vi kigget på et par af mine "egne" øvelser: Cirkle om træstub og følge. Begge mhp en status og en plan for en videre træning.

I den individuelle tid var Molly på, og der kiggede vi på "Lig pænt", som jeg gerne vil have bedre på verbalt signal, en neutral position samt den modsatte.
"Spin" har jeg aldrig fået ordentligt indlært, så den valgte jeg at bruge en rum tid på, så jeg har en plan for at få trænet på den.
Til sidst kiggede vi videre på "Pære" - indtagelse af position midt i slalom-agtigt - samt slalom.

Endnu en fantastisk fredag aften i godt selskab, med god inspiration og fantastisk sparring.

Kommentarer

Populære opslag