Brugsprøvetræning i DRK Midtsjælland

I går startede vi på brugsprøvetræningen i DRK Midtsjælland, og jeg må indrømme, at jeg er meget positivt overrasket! Vi startede med godt 2 timers teori i torsdags, og jeg skal love for, der blev gået i dybten - virkelig fantastisk med så engagerede og dygtige instruktører.

Vi lagde ud med gensynsglæde: Selma og Manfred virkede uden tvivl som om, de kunne kende hinanden. Jeg vidste godt, at der var stor forskel på de to på hhv 22 og 35 kilo, men hold da op, jeg skal love for, der var stor forskel!

Selve træningen var der ikke noget nyt i, men det, jeg har brug for, er træning målrettet brugsprøven, gennemgang af øvelserne og af selve prøven, så jeg ved, hvad det er, jeg skal træne hen imod.

Vi lagde ud med kontaktøvelser, derefter dut på hånd mhp aflevering til hånd, men det har Selma fuldstændig styr på, så vi arbejdede videre med frys på hånden og på frys på bånd med apportbuk i munden. 
Derefter stod den på opdeling i hold, hvor vi lagde ud med lineføring - jeg er ikke tilfreds, men jeg kan forstå, at det er ok i forhold til selve prøven. Dernæst placeboardtræning - Selma har styr på boardet, så vi trænede kast og indtagelse af position fra alle vinkler.

Hende den lille minimyre med lilla glimmerhalsbånd var ikke helt tosset til det der brugsprøvetræning, selvom hun var en af de eneste uden retrieverline, og uden tvivl den eneste med glimmer 💖

Minimyren og MegaManfred

Det er ikke lige til at se, de er kuldsøskende, de to lækre lakridser

Kommentarer

Populære opslag