Mollymusen 6 år

Sødeste, fineste, artigste Mollymusen bliver 6 år i dag, og det har vi fejret med god mad og bamser til pigerne, påskefrokost og kage til os og lidt Nose Work her til aften.


Egentlig var det planen, at jeg ville have trænet en del andre ting også, men gæster, hygge og trætte piger gjorde, at vi holdt os til lidt Nose Work.

Vi lagde ud med at teste det visuelle ved at sætte tre filtblomster med duft (en af hver) op mellem en masse blanke filtblomster - hverken Molly eller Selma reagerede på andet end duften.


Derefter en både visuel og duftmæssig forstyrrelse, da jeg havde placeret en kilde bagved 3 stykker legetøj med helt friskt og meget "velduftende" patgummi - igen klarede de det begge to rigtig godt.
 Køretøjssøg med to aniskilder klarede de også begge to superflot.

Et udesøg med lavendel i et snævert område mellem cyklerne klarede de også rigtig fint begge to. Selma var mere fornuftig og forsigtig end antaget, men absolut på den gode måde, mens Molly var mere modig end antaget.

Endnu et udesøg - denne med en høj aniskilde. Fælles for begge var, at de fandt den fint, men at det tog tid, og at de var ude at søge ret bredt - helt i tråd med den tyngde, jeg tidligere har oplevet, gør det svært, når anis placeres højt.
 Vi sluttede af med et beholdersøg med lidt anderledes ting og en eukalyptus og en kombikilde - også det gik fint, og i det hele taget var det en rigtig fin træning.


 

Kommentarer

Populære indlæg