FS2 in the making

I mandags var Selma og jeg til HTM/FS hos Anja - længe siden på det ordinære hold, men heldigvis kun 2 uger siden sidst, da hun var med på Mollys hold.

Godt nok er det kun 2 uger siden, men der er sket en del siden: I lørdags var vi i ringen med så meget af programmet, som vi nu har på plads, og efter sidste træning har jeg fået sat noget struktur på træningen og er kommet et godt stykke videre - lettere presset, da lektierne fra Anja var meget tydelige: Lav en plan, træn det første minut og vis det næste gang! (i mandags)

Vi startede ud med en kort opvarmning af hundene, Selma arbejdede superfint med 4 andre hunde på gulvet, mens Anja styrrede belønningerne.
Derefter talte vi om mål siden sidst, men eftersom Tine og jeg allerede havde vendt dem 2 uger før, gik vores snak en helt anden, men ikke uvæsentlig, vej.

Samme udfordring med at arbejde bag skærmen, som vi havde på det andet hold, havde vi igen, og denne gang startede Selma og jeg med den liggende skærm.
Først en twist, som hun tog rigtig fint, derefter en rundt, hvor hun tøvede og tilbød noget andet, men alligevel endte med at tage den, og til sidst en bamse, som hun lavede med det samme. Så en kæmpe forbedring siden sidst, og superfedt at opleve, at hun selv kom ud af det, hun syntes, var svært.

Den individuelle tid brugte jeg først til en status på de daglige twister, som nu har ændret navn til fokus-øvelsen. Jeg er blevet vild med den øvelse, og det er helt vildt en effekt, det har på Selma og hendes fokus og intensitet.
Derefter viste jeg det første minut som planlagt, og resten af tiden brugte vi på at finde en midlertidig udskiftning af kravlesekvensen, indtil vi kan den, så den skal der arbejdes på nu!


Billede fra i lørdags


Anja bad os opsætte 3 nye mål, og de er som følger:

Mål for Selma og mig frem til 21.oktober:

💜 Debut i FS2 d.19/10

💜
Selma kan den nye sekvens, vi satte ind i mandags, med stop under gang, og vi kan vi se hele den del, der er sat ind i stedet for kravle, så vi kan finde ud af, hvilken rækkefølge de fire "ryk" skal laves i

💜
Selma kan kravle 1 omgang rundt om mig, mens jeg sidder ned.

Så nu, hvor der er 1 måned og 1 dag til debut, skal der knokles igennem - vi starter i dag, hvor vi har en aftale med Liv og Krøllerne (og glemmer lige nu, at vi også har nogle rallyprøver inden da..)

Kommentarer

Populære opslag