2- og 5-års serviceeftersyn

Både Molly og Selma har været til sundhedstjek og er blevet vaccineret i dag - det er helt utroligt, så forskelligt, de tager dyrlægebesøg!

Selma er fuldstændig overstadig og synes, det er en megafest at være der, mens Molly helst vil hjem igen ret hurtigt efter vejningen ude i butikken...

Apropos vægt så har Selma lagt et par kilo på, så hun ligger nu på 22,8 kg, men der er også kommet en del flere muskler på, og hun er helt perfekt, som hun er nu. Tænder, bid og alt andet var perfekt, og selv vaccinerne tog hun i stiv pote.

Molly ligger på 23,2 kg, så de ligger efterhånden meget tæt. Hun har en lillebitte gevækst ved højre øjenlågskant, som jeg gerne ville have kigget på. Det ville Molly dog ikke, og hun syntes, det var ganske forfærdeligt at blive lyst ind i øjet. Den lille gevækst er en talgknop, der skal fjernes, mens den stadig ikke generer hende, men det er ikke noget, der haster. Derudover er hun lidt stram/øm i venstre side af bagparten, men det var svært at vurdere, hvor meget det var, da hun var spændt helt op efter at været blevet kigget i øjet. Det betyder bare, at jeg må få bestilt en tid til hende, så hun kan blive behandlet, hvilket jeg alligevel havde planer om. Ellers var alt fint, vaccinerne blev givet, og Maja var meget tilfreds med dem begge to.



Foto: ASTA Photo

Kommentarer

Populære opslag