Bedste HTM/FS-træning EVER med Selma - igen...

For ikke så lang tid siden skrev jeg, at jeg ikke kunne blive ved at skrive, at det var den bedste eller fedeste træning længe, så i stedet går jeg skridtet videre og siger, at HTM/Freestyletræningen hos Anja i går var den fedeste EVER!!! Og forhåbentlig bliver den næste træning hos Anja med Selma også den fedeste ever, og den næste med Molly... Udover at jeg helt oprigtigt mener, at det var den fedeste træning, hvor fedt er det så ikke at have den fedeste træning ever, hver gang? Eller i hvert fald stræbe efter det... Jeg ved godt, hvad jeg vælger!

Eftersom det ikke var så lang tid siden, vi trænede sidst, og vi havde været til konkurrence i lørdags, blev vi enige om, at vi udelukkende ville have individuel tid, og at vi skulle bruge ventetiden på at træne forstyrrelsestræning sammen to og to.

Liv og jeg startede med at træne forstyrrelser med Selma, der var MEGASEJ, og derefter med Mango, der naturligvis også var megasej.


 


Min individuelle tid havde jeg ønsket at bruge på starten af programmet, da det var der, Selma "faldt fra" begge gange i lørdags.
Vi fik først en snak om konkurrencen, hvordan det var gået, hvad jeg havde oplevet, hvordan det føltes, hvad Anja havde set osv, og derefter gik vi i gang med at teste en masse forskellige ting omkring starten, hvor Selma næsten ser ud til at falde i staver, mens hun sidder i startpositionen.
Vi var igennem den første slalomindgang, men den sad i skabet hver gang, vi var igennem twist ned fra "egern", og der var noget der... Svært? Tvivl? Dårlig vane? Uopmærksomhed? Vi arbejdede med forskellige indgange, forskellige intensitetsniveauer, vi talte om, hvornår og hvordan min rekvisit skal lægges osv, og som en sidste ting prøvede vi at lade Liv holde Selma i opvarmningen, mens jeg gik ind og lagde den, kom tilbage for at hente hende og gik ind med god energi, uden det blev for meget - SLAM, sagde det!!! Efter 35 minutters knoklen i varmen smækkede hun direkte ind i sin startposition med den fedeste power - WAUW!!!
Nu ved jeg, hvad jeg skal knokle videre med frem til næste konkurrence, og så tager vi en status derefter. Hun arbejdede SÅ flot, den bette Selma, og knoklede på samtlige 35 minutter, selvom det var det samme og det samme og det samme og... Fantastiske lille Powerprinsesse!! Det er virkelig den fedeste rejse, vi er på sammen, og hold nu op, hvor bliver jeg klog på hende og på mig selv.

Kommentarer

Populære opslag