NO MORE SLOBBY!

Voldsomt inspireret efter denne weekends kursus og dommeruddannelse, havde jeg kækt lavet en Nose Worktræningsaftale med Anja i går eftermiddag - efterfulgt af HTM/Freestyle med Selma.

Udover at Selma var træt, og at det ikke gik superfantastisk med hverken Molly eller Selma, var det en god træning fordi:

  • Vi havde en plan
  • Vi havde et mål
  • Vi evaluerede
  • Vi arbejder videre

NO MORE SLOBBY!


Vi fik arbejdet med detalje-/finsøg, som faktisk gik fint med begge tøser - antallet og afstanden var passende, og de fangede konceptet - tjek ✔️ Vi kører videre på samme måde næste gang.

Vi fik arbejdet med høje søg i 180 cm, som gik knapt så fint - det var for svært, så det setup ændrer vi næste gang.

Vi fik arbejdet med Obedience to Scent på nemme kilder, og også det gik rigtig fint. Tøserne skal lige blive helt skarpe i øvelsen, men setup´et var rigtigt - tjek ✔️ Vi kører videre på samme måde næste gang med det også.

Derefter stod den på HTM/freestyle med Selma, og meget passende var der planlagt starter i fællestiden, hvilket passede superfint ind i det, vi arbejder med i øjeblikket.
I den individuelle tid arbejdede vi videre, hvor vi slap til træningen for et par uger siden - altså endnu mere indgang og starter. Efter lidt testen frem og tilbage fandt vi frem til en måde at arbejde med twisten ned fra startposition, da den har en anelse for lang latenstid, på. Den er simpelthen ikke skarp nok, og det gider vi ikke!!
NO MORE SLOBBY! 
Uforudsigelighed og hurtigere musikstart bliver buzzwords det næste stykke tid, og så må vi se, om det har den ønskede effekt.

På trods af træthed knoklede den lille fis sig igennem hele vores individuelle tid, og hun strammede sig virkelig an, selvom det var hårdt! Sejeste lille Minimyre 💜


I mangel af billede fra træningen... 


Frem til d.30.juni, hvor næste konkurrence ligger, bliver fokus på ovenstående samt motivation i frontpositionen, som jeg har fået dæmpet lige lovlig meget, efter jeg syntes, den var lige lovlig frisk - nu skal vi bare lige finde det rigtige niveau.Kommentarer

Populære indlæg