Challenging Chains - vi er blevet ret pjattede med de der kæder!

I går var både en god og en dårlig dag: God fordi Selma og jeg var til Challenging Chains hos Johanna, dårlig fordi det var sidste gang.
Men det er trods alt ikke værre end, at Johanna hos lovet en follow up, så det ser vi allerede frem til og fortsætter træningen, som vi på ingen måde er i hus med, selvom vi har trænet en del på det.

Netop det at vi har trænet en del på det, og at det på ingen måde er simpelt, gør det ekstra motiverende, og jeg har besluttet, at jeg VIL i hus med den planlagte kæde, selvom vi har lang vej endnu.

Første del af kæden, at skubbe en lastbil i "garage", sidder ret godt.

Anden del af kæden, slalom mellem 4 stole, er vi kommet lang med, men er også langt fra i hus endnu.




Tredje del af kæden, at åbne et skab, sidder også ret godt som enkelt delmoment.

Fjerde del af kæden, at tage en sko ud af skabet og gå hen og lægge den i en balje, var ikke på plads, da vi kom i går, da vi kun har arbejdet med at tage skoen fra gulvet, men også den del kom vi ret langt med i går.

Vi kom så langt, at jeg begyndte at sætte tredje og fjerde del sammen - det sidder ikke helt i skabet (høhø), men er rigtig godt på vej.




Skabet er lånt med hjem, og nu skal der "bare" knokles videre på de enkelte elementer, og det hele skal sættes sammen til én kæde.

Match to sample nåede vi ikke at få kigget ret meget på, men jeg nåede da at finde ud af, at der er noget med yderpositionerne, som jeg skal have forstærket, når der er 4 genstande fremme.

Tiden var gået, og Selma var færdig, så det passede fint sammen.



Kommentarer

Populære opslag