Stille Nose Work-søndag

Efter 9 dage med rigtig meget fart på - på den absolut fedeste måde - var det både rart og tiltrængt med en stille og rolig søndag, hvor eneste plan var at mødes med Lonni og Morgan ved Vikingsskibsmuseet til en gang Nose Work.

Aftalen var udelukkende kendte søg, motivation og forstyrrelsesdufte, og da der både var forstyrrelses i området og pludselig varme, blev det svært nok.

Vi lavede 4 søg:

4 kombikilder sat op i dette område: Tærskelsøg, lavt søg, højt søg og et hjørnesøg.
Det høje var svært for alle tre, men ellers gik de andre fint, og vi ved nu, at vi skal træne på høje søg i rør, der "skyder" færten ud.




2 x 2 kombikilder på bådtrailere gik fint, omend vinden drillede lidt, men det betød bare, at nogle af kilderne skulle angribes fra den anden side.




Et finsøg med lavendel og to forstyrrelser: Rosmarin og orangeblomst.
Molly fravalgte orangeblomst, men reagerede ikke på rosmarin. Omvendt reagerede Selma (med en kort markering) på rosmarin, og fravalgte derefter af sig selv, men reagerede ikke på orangeblomst. 




Det sidste søg var ved bolværket, hvor der var 4 eukalyptuskilder placeret. På trods af vandet arbejdede de rigtig fint - det sværeste var varmen.




Det var fint, vi ikke fik sat flere søg op, da den pludselige varme var hård for pigerne. Og egentlig også for os, hvorfor vi sluttede af med en velfortjent is, inden turen gik hjemad igen.




Da vi kom hjem, satte jeg nogle søg op igen, som fik lov at lagre, mens pigerne slappede af i haven, og jeg lavede træningsplaner for juni.

6 søg udenfor/i forhaven, som generelt gik rigtig fint, og det allerbedste: De gik begge ned ad trappen og søgte fint nede for enden.







Skøn, "stille" søndag efter 3 dages Nose Work med Adam, 3 dages Nose Work med Stacy og 3 dages HTM/freestyle med Elke. Og snart er det hverdag igen...

Kommentarer

Populære opslag