Megavarm mandagstræning

Så kom den danske sommer: Trykkende varme, overskyet, sol, vind, regn, torden... Alt er, som det plejer at være, og som altid glemmer jeg også, hvor hårdt varmen tager på både Molly og Selma...

Vi var i Undine i går, og fælles for begge to var, at efter 5 minutters opvarmning hang tungen ude af halsen på dem. Vi fik dog en fin træning alligevel, bare med flere pauser end vanligt.

Selma og jeg lagde ud med træning på nogle af de ting, vi fik med fra kurset med Elke, som samtidig kan kombineres med vores træning til Challenging Chains og muligvis til det kommende FS2-program, så det var helt perfekt.
Det blev til lidt bakke op på target, samle sko op og lægge den i balje, bakke mod mig, stå op ad mig og bare lidt hygge og leg til at slutte af på.

Pludselig er der en helt anden rød tråd i de ting, vi får trænet på i øjeblikket, og selvom jeg gerne ville have nået mange flere ting, var det en superfin træning.




Molly havde det endnu varmere end Selma, men det er ikke noget nyt - dog var hun topmotiveret alligevel, og det er nyt!
Vi fik trænet yderligere på motivationen og på "Magic-cirklen" i både Heel og Fu, inden vi kortvarigt trænede mod i Heel, og så var det ellers pause til Molly, mens jeg gik vores program uden hende.




Planen var egentlig at træne videre efter den pause, men jeg besluttede i stedet at stoppe, pakke sammen og køre hjem, i stedet for at køre Mollyen helt flad.
Hellere kort, men godt end at dræne hende helt for energi - og det var ikke kun kort, men bestemt også godt. 

I dag har vi "fri", så planen er at få kigget lidt på match to sample og positioner.

Kommentarer

Populære opslag