Slow Sunday

Kaffe, sofa og The Handmaid's Tale var starten på min Slow Sunday.

Efter diverse lettere praktiske ting, tog jeg op i Undinehallen med Molly og Selma, da vi ikke har været der ret meget på det sidste, men primært fordi Selma og jeg skal til NW2-prøve i Odense i morgen, og hun skal ikke have fri i dagene op til, da hun så har alt for meget energi.

Selma og jeg har - surprise, surprise - stadig ikke noget program, så vi træner på en blanding af de adfærd, vi skal bruge til Challenging Chains og på adfærd, vi potentielt skal bruge i vores kommende FS2-program. Derfor trænede vi slalom mellem stole, bakke til target, dagens 10 x twist, som jeg har trænet siden Motivation, timing og belønningsstrategi, og selfie/op på ryggen.




Slalom mellem 4 stole begynder efterhånden at gå rigtig godt, og vi kom et skridt videre i dag, de 10 twist sidder efterhånden i skabet, der er ro på, og bakke til target gik også godt, selvom vi ikke har trænet det siden Elke-kurset, men den øvelse giver den fedeste ro. Ro er der dog ikke helt i selfie/op på ryggen øvelsen, men det satser jeg på, at vi får.

Molly og jeg fik trænet videre på mod i Heel-positionen, på musetrappen i Fu-positionen og bevægelse i begge, inden jeg selv gik vores kommende HTM1-program 3 gange uden hende.
Jeg glæder mig til Bianca-kursus med Molly i næste weekend, hvor jeg håber at få nogle gode fif til de ting, jeg synes, vi bøvler lidt med i øjeblikket, og som holder mig lidt fra at komme videre.

Resten af dagen er gået med flere afsnit af The Handmaid´s Tale og pakning til i morgen.

Kommentarer

Populære opslag