Det begynder at tage form og en uventet fri-eftermiddag

Molly var en tur hos Katie til træning og behandling i går - megasejeste hundepige, der er en stjerne til coretræning, og hun elsker det! Vi fik lidt nye øvelser med hjem, så Molly kan blive udfordret noget mere, og efter akupunktur og kiropraktik kørte vi mod Undine, hvor Selma og jeg skulle til HTM/Freestyletræning hos Anja.

Normalt ville jeg ikke have Molly liggende i bil så længe efter en behandling, men da vi havde ren individuel tid hos Anja i går, passede det perfekt at kunne køre direkte.

Det var nu heller ikke fordi, Selma var ret meget på - fuldstændig som planlagt - da vi arbejdede med det kommende FS2-program.




Heldigvis var Selma træt efter en lang tur inkl. en svømmetur tidligere på dagen, og varmen gjorde også sit, så hun var helt ok med kun at være kortvarigt på, mens jeg viste Anja status på vores daglige 10 twister, som vi fik lagt en videre plan for.

Derefter røg hun tilbage i buret, mens vi fik planlagt starten af FS2-programmet - det bliver megagodt!!
Kjolen er også kommet, og halsbånd er bestilt i dag.

I dag skulle vi have været hos dyrlægen til sundhedstjek og vacciner, men det er blevet skubbet en uge pga akut patient, så vi har fri i eftermiddag i stedet. Mon ikke vi finder på noget at putte i stedet for...
Match to Sample? Positioner? Coretræning? Challenging Chains? Renskrivning af den del af FS2-programmet, der kom på plads i går? Der er masser at tage fat på...

Kommentarer

Populære opslag