Afslutning på Foundation 2

I går var sidste gang på Foundation 2 - Fundamentet er bygget, eller vi har i hvert fald lært at bygge fundamentet. Der er ikke mere Foundation, men vi vil få tilbud om at komme på et mixhold, hvor man selv har ansvaret for sin træning - inspiration udstikkes, men målet og retningen styrer man selv. Det lyder egentlig ganske spændende, og det er sandsynligvis noget, jeg vil vende tilbage til, men lige nu har vi en masse løse mursten, der skal sættes sammen til et stærkt fundament. Derfor holder vi pause med den del af træningen, eller rettere: Vi holder pause med den del af holdtræningen, for i stedet at fokusere på at gøre de enkelte øvelser færdige.

I går var afslutning og opsamling. Vi viste vores challenge, eight, og derefter brugte vi tiden, som vi hver især fandt det meningsfyldt.
Selma var ikke så stærk i challengeøvelsen som derhjemme, men det havde jeg nu heller ikke forventet - ridehal med gode dufte gør lidt ved koncentrationen... MEN Selma lavede et helt 8-tal gennem hulahopringen og uden håndtegn, så jeg er rigtig godt tilfreds med den præstation, selvom vi ikke vandt challengen - Susanne havde både et helt 8-tal uden håndtegn, og var begyndt at bevæge sig rundt samtidig. Topsejt!
Jeg brugte min tid på at vise en kæde af adfærd - lidt a la den, jeg har planer om at lave til konkurrencen på lørdag, dog uden min rekvisit, og derefter talte vi om plan og strategi for vores tid i ringen.

Alle de øvelser, vi har lært, eller rettere er blevet præsenteret for, i løbet af Foundation 1 og 2, har jeg forsøgt at dele i fire forskellige kategorier:

  1. Dem vi kan, men som vi skal arbejde videre på og generalisere med afstand, bevægelse, niveauforskelle mm.
  2. Dem vi kan den ene vej, men ikke modsat.
  3. Dem vi er påbegyndt.
  4. Dem vi ikke er påbegyndt.

Alle disse øvelser skal nu på en eller anden vis prioriteres, så vi arbejder på en til to ad gangen, indtil vi kan dem, og først derefter går vi videre med næste.

Øvelserne opdelt i kategorier:
  1. Slalom
    Cirkle/Around
    Feet up
    Kramme stok

  2. Med/mangler Mod
    Elefant/mangler venstre om
    Po/mangler Te
    Kuk/mangler Kig

  3. Turn
    Night
    Hest
    Twist/Rundt
    Bakke
    Eight (hulahopring)
    Hage
    Hands-up
    Under

  4. Jumbo
    Neje
    Baglæns slalom: In/Through
    Frø
    Pray
    Nose
    Target på stok
    Lig pænt: Kryds/Tværs



     




Kommentarer

Populære opslag