HTM-dommeruddannelsen del 2

Endnu en søndag morgen ringede vækkeuret kl.6, og i dag stod den på anden del af dommeruddannelsen. Så Mette, Camilla og jeg satte endnu en gang snuden mod Fyn for at mødes med Jette, Emmy og de andre dommeraspiranter.

I dag var en utrolig spændende dag med snak om kategorien udførsel, en masse spændende diskussioner og ikke mindst fællesbedømmelse af en masse HTM- og freestyleprogrammer på video. Mange af programmerne og vores bedømmelser affødte yderligere debatter, argumenteren og ikke mindst øjenåbnere. Det var meget givtigt, og i dag begyndte mange brikker at falde på plads, og en rød tråd begyndte at danne sig.

Næste gang vi skal mødes bliver i februar, og her er det planen, at vi skal se og bedømme en hel masse programmer, så vi kan få noget rutine i det. Derefter mødes vi igen i marts, hvor færdighedsprøverne er på programmet.
Rent praktisk skal vi ud og dømme 5 konkurrencer som føl, så det skal også snart planlægges, da vi gerne skal nå det inden eksamen i sensommeren. Det glæder jeg mig utrolig meget til, selvom det på samme tid er lidt grænseoverskridende at skulle i gang ude i virkeligheden.
Samtidig overvejer jeg at melde mig som dommer til en videokonkurrence, men jeg skal lige undersøge reglerne og betingelserne lidt nærmere.


Notater og tanker skrives rent og samles, mens de stadig er friske i hukommelsen

Kommentarer

Populære opslag