Ferie, ferie, ferie - vi elsker Nordjylland!

Så er vi hjemme efter en dejlig uge i Nordjylland, nærmere bestemt Helberskov ved Als/Øster Hurup.

Vi havde lejet et skønt sommerhus sammen med min mor og far, så vi kørte af sted i vores to biler, da der er mest plads i dem, og da Nicolai og Tobias ikke skulle med, var det ikke nødvendigt med to personbiler.

Ugen stod på ren afslapning! Slow starts og lazy days så det batter 💕 Og lange ture i området, der var virkelig lækkert med hyggelige slåede stier i det ellers høje græs og siv - og stort set hver tur stod på badning, da vandet lå bare 200 meter fra huset.


Camille og Selma nød at sove i ske hele ugen






Lidt fik vi da også foretaget os, og udover kræmmermarkeder, tur til havnen, badning osv var vi i Randers Regnskov og på Kalø, hvor vi gik ud til Kalø Slotsruin.


Tur til Kalø

Kalø Slotsruin

Turister ved Kalø Slotsruin


Vejret var ikke helt fantastisk, men det var rigtig fint til hundeferie, for de lave temperaturer betød, at hundene uden problemer kunne ligge i bilen, mens vi f.eks. var i Randers Regnskov og andre steder, hvor de enten ikke kunne komme med, eller hvor det ikke var i deres interesse at være med - det var rigtig fedt for alle parter.

Langt det meste var de dog med til, da det meste at ferien netop stod på afslapning, ture og badning, og her var det så fedt med den nye taske fra Hurtta.








Derudover fik jeg næsten hver eftermiddag lavet nose work med tøserne, da vi ikke skulle risikere at glemme det hele, når nu vil skulle til uofficiel prøve hos Lonni.

Om aftenen stod den på hygge, spil og for mit vedkommende fletning af liner.


Aftenhygge



En virkelig skøn og afslappende ferie i Nordjylland - det er bestemt ikke sidste gang, jeg gør det. Heller ikke selvom det danske sommervejr er lidt ustabilt.

Kommentarer

Populære opslag