Jeg har længe lavet mine
leverpostejsguffer, men i går ville jeg prøve at twiste opskriften med lidt grøntsager, og resultatet blev ganske godt - synes både hundene og jeg!
Ingredienser:
- En bakke leverpostej (500 g)
- 2 æg
- 2-3 gulerødder
- 1 agurk
- ca 200 g kartoffelmel
 |
Ingredienser blendes |
Fremgangsmåde:
- Leverpostej, æg, agurk og gulerødder blendes til en flydende og ensartet masse.
- Kartoffelmel tilsættes lidt efter lidt til den rigtige konsistens er opnået (det skal være flydende, men ikke vandigt)
- Masse hældes på en bageplade beklædt med bagepapir og bages 1 times tid på 125 grader. Er de ikke færdige (kagen skal være fast, men ikke tør), kan der skues ned på 100 grader, hvorefter der bages yderligere 30-45 minutter, eller den kan blive stående på eftervarmen.
 |
Massen bages... |
- Når kagen er kølet af, skæres eller klippes den i passende stykker.
- Kan fryses eller opbevares i køleskab 1-2 uger.
 |
...og skæres ud i passende stykker |
 |
Lækre træningsgodbidder |
Kagen kan også stikkes ud og bruges til lagkagebunde til hundelagkage.
 |
Hundelagkage |
Kommentarer
Send en kommentar