Leverpostejsguffer med et twist


Jeg har længe lavet mine leverpostejsguffer, men i går ville jeg prøve at twiste opskriften med lidt grøntsager, og resultatet blev ganske godt - synes både hundene og jeg!

Ingredienser: 
  • En bakke leverpostej (500 g)
  • 2 æg
  • 2-3 gulerødder
  • 1 agurk
  • ca 200 g kartoffelmel



Ingredienser blendes


Fremgangsmåde:
  • Leverpostej, æg, agurk og gulerødder blendes til en flydende og ensartet masse.
  • Kartoffelmel tilsættes lidt efter lidt til den rigtige konsistens er opnået (det skal være flydende, men ikke vandigt)
  • Masse hældes på en bageplade beklædt med bagepapir og bages 1 times tid på 125 grader. Er de ikke færdige (kagen skal være fast, men ikke tør), kan der skues ned på 100 grader, hvorefter der bages yderligere 30-45 minutter, eller den kan blive stående på eftervarmen.

Massen bages...

  • Når kagen er kølet af, skæres eller klippes den i passende stykker.
  • Kan fryses eller opbevares i køleskab 1-2 uger.


...og skæres ud i passende stykker

Lækre træningsgodbidder


Kagen kan også stikkes ud og bruges til lagkagebunde til hundelagkage.


Hundelagkage


Kommentarer

Populære opslag