Mere af det gode, tak!

I dag stod den på endnu en fantastisk træning i Undine Hallen sammen med Jennifer - det er fedt, når stemning, effektivitet, intensitet, glæde, ro og udvikling er tilstede på én gang.

Igen i dag havde jeg følelsen af, at det ser bedre ud end forventet, og de problemer, der opstod, gav mig en helt klar indikation af, hvor jeg skal sætte ind - SÅ fedt!! Nu ved jeg, hvor og hvordan jeg skal arbejde med tingene.

Jeg lagde ud med Molly, og de enkelte elementer gik rigtig godt - indlæringen af de nye øvelser er et godt stykke længere fremme, end jeg havde turdet håbe, og der var fremgang siden i lørdags.
Der hvor udfordringerne opstår er, når vi sætter det hele sammen OG sætter musikken på. Det hele sat sammen uden musik kører fint, men når musikken kommer på, kører Molly sine egne vante kæder i stedet for at lytte. Men det er der råd for, og det er her, jeg skal have sat ind de næste 14 dage.


Sejeste Mollymusen

Selmas program gik jeg et par gange uden hende, og det begynder at sidde i kroppen. Der er naturligvis stadig uafklarede detaljer, men det bliver mere og mere færdigt, og jeg glæder mig til at kunne sætte det sammen med både musik og Selma.
Også for Selmas vedkommende ser det godt ud med indlæringen af de nye øvelser, og ligesådan med fremgangen siden lørdag.
 
Jeg skal have opdateret træningsplanen for begge, og jeg skal have prioriteret indlæringen af de forskellige øvelser for Selmas vedkommende. Når jeg har det på plads, det bliver langt nemmere at få trænet meget mere effektivt og målrettet.

Det har virkelig været to skønne træninger, vi har haft i dag og i lørdags, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i ringen med begge tøser om godt 14 dage - flere af de træninger, tak!

Kommentarer

Populære opslag