Ruffwear Jet Stream Kølevest - What´s not to love?


Selma kan som udgangspunkt ikke lide at få "tøj" på, uanset om det er tørredækken, vinterdækken eller køledækken - i hvert fald ikke før, hun har erfaret, at det gør noget godt for hende.
Når vi når dertil, er der ingen problemer, og hun kommer gerne og får det på.

Naturligvis er det altid vigtig for mig at finde noget, der er behageligt for hundene at have på, men med Selma er der lige den ekstra krølle, at hun nægter at gå - benene virker simpelthen ikke - hvis hun ikke kan lide at have det på!
Udover det rent praktiske i at have en hund, hvis ben fungerer, så er det meget nemt at aflæse på Selma, hvorvidt hun godkender et dækken eller ej - dejlig nemt i virkeligheden.

Selma har testet Ruffwear Jet Stream Kølevest for Hundehjertet.dk, og den er bestemt godkendt af både hund og ejer ✓

Efter et splitsekund havde Selma glemt, at hun havde fået kølevesten på, og benene virkede - succes!

Kølevesten sidder supergodt og slim på hende, og den er rigtig lækker!
Den er let, tynd og med spandex på ryggen, der gør, at den sidder godt til uden at stramme, men det gør også, at den ikke sidder og flapper.
At den samtlig er lækker at se på, gør bestemt heller ikke noget!

Kølevesten skal bare dyppes i vand, vrides op, og så er den klar til brug. Har man ikke en vandhane til rådighed, så kan vand fra en drikkedunk eller lignende også bare hældes over.

Jet Stream kølevesten skuffer bestemt ikke, og den har samme lækre kvalitet som karakteriserer alle Ruffwears andre produkter.


Godbidssøg i græsset med kølevest på

Godbidssøg i græsset med kølevest på

Selma har godkendt kølevesten...

... faktisk har hun vist glemt alt om, at hun har den på.


I kombination med Chuckit Hydro Squeeze Ball har Selma vist fundet den perfekte kur til varme sommerdage - what´s not to love?


Selma iført Ruffwear Jet Stream kølevest og med Chuckit Hydro Squeeze Ball


Kommentarer

Populære opslag