Hoopers is the new black!

Fredag aften var HTM og Freestyletræningen hos Johanna på Mollys hold udskiftet med et introkursus i Hoopers - megafedt og spændende!

Jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt det var Molly eller Selma, der skulle have lov at prøve først - de skal begge have lov, men jeg blev nødt til at vælge en af dem til at starte med, da det ikke ville give mening at arbejde med begge på et introkursus.
Valget faldt på Molly af flere grunde: Det er oftest Selma, der bliver min prøvekanin, så det var Mollys "tur", det var egentlig hendes træning, og jeg ved, hvor meget hun elskede agility, den korte periode vi gik til det, så jeg var ret sikker på, hun ville synes, det var en fest. Og dét gjorde hun!!

Berit Bilde, der var instruktør på kurset, introducerede os for hoops, derefter tønder og til sidst hegn. Efter en intro til de enkelte elementer, blev tingene sat lidt sammen og sværhedsgraden blev øget stille og roligt.




Vi sluttede af med en lille bane, og det var naturligvis med ekstra hjælp, da der er grænser for, hvad vi kunne nå at lære på 2 timer, men det var superfedt at prøve, og Molly er ikke i tvivl: Hoopers is the new black - hun er fan!

Det er uden tvivl ikke sidste gang, vi har prøvet det!

Kommentarer

Populære opslag