Refleksioner over træning og prioriteringer

Jeg er lidt bagud her, men jeg tænker og træner og reflekterer og træner og planlægger og træner - og elsker det hele! Men mangler - big surprise - tid!!!

🎔 HTM
🎔 Freestyle
🎔 Nose Work
🎔 Rally
🎔 Match to Sample
🎔 Hoopers
🎔 Frivillig håndtering
🎔 Coretræning
🎔 Det løse...

Listen er lang, og jeg vil gerne det hele - Molly og Selma vil gerne det hele! Der er uden tvivl noget, der har højere værdi end andet, men der er ikke noget på ovenstående liste, som vi ikke har lyst til - heldigvis da. Men tiden er naturligvis ikke til at lægge fuldt fokus på det hele.

🎔 HTM 🎔 er så absolut den højeste prioritet med Molly - vi elsker det begge to! Og havde jeg tid til det, ville jeg uden tvivl også prioritere at få Selma med her, men sådan ser verden ikke ud p.t.
Så sent som i søndags havde vi den fedeste træning; Mollys øjne skinnede, ørerne var i "jegerSÅklar-vinklen", og det er ren magi, når tingene lykkes, og der pludselig var et gennembrud i ny position og i forhold til attituden i det første skidt - lige til at få tårer i øjnene af!
Nå ja, det blev da også både til noget træning af spin-øvelsen og next, men det må komme under hhv Freestyle og Det løse...




🎔 Freestyle🎔 vil jeg for alt i verden ikke undvære med Selma, og som sagt laver Molly og jeg også stadig noget i det små.
Også i søndags havde Selma og jeg den fedeste Freestyletræning - de enkelte øvelser i programmet begynder at sidde, og nu er vi der, hvor limen skal sættes ind, og det skal ende med at blive et godt og flydende program.
Nå ja, vi varmede op med nogle søg, inden jeg startede med at støvsuge hallen, og det kommer jo så under Nose Work...

🎔 Nose Work 🎔 ville uden tvivl være Selmas første prioritet, hvis hun selv kunne vælge, selvom hun i det hele taget bare elsker at få lov at lave noget. Netop derfor, men så absolut også fordi, jeg selv synes, det er vildt fedt, er NW også prioriteret højt - med både Molly og Selma.
Og hey - der er allerede Nose Worktræning for os igen i morgen!

🎔 Rally 🎔 er nu minimeret til kun at være en aktivitet med Molly, fordi Selmas følge halter for meget. Et følge, jeg egentlig gerne ville få opgraderet og gjort noget ved... Det ligger måske i "Det løse..."? Men igen: TIDEN! Tiden gør også, at jeg ikke får gjort så meget ved rally, som jeg gerne vil - jeg ville vildt gerne gå til rally noget mere fast end de spotkurser, jeg ind i mellem tager hos Johanna, og de lørdagstræninger, jeg ind i mellem tager hos Anja, men indtil jeg finder den der tidsvender, glæder jeg mig bare til dobbelt-prøve på lørdag og rallycamp på Samsø til maj.

🎔 Match to Sample 🎔 har vi lige afsluttet hos Johanna, og her er jeg heldigvis kommet i gang med både Molly og Selma - jeg ærgrede mig lidt, da jeg til at starte med kun fik startet Selma op, så jeg er glad for, at jeg nu er i gang med begge. Egentlig er jeg tilfreds med det leje, det ligger på p.t. - det er ikke noget, jeg tænker skal fylde vildt meget, men det er på den anden side noget, jeg gerne vil arbejde videre med og udvikle på, da det både er en sjov og god indendørsaktivitet.

🎔 Hoopers 🎔 The new black! Vi blev først introduceret til sporten i fredags, men jeg kan godt afsløre, at både Molly og jeg blev grebet af det, og der er også planer om at Selma skal prøve det, ligesom jeg også har planer om mere, så snart lejligheden byder sig.




🎔 Frivillig håndtering 🎔 træner jeg med begge to, og udover at det er sjovt at udfordre og udvikle, så er det bare en af de ting, der er så vigtige, at det ikke kan komme med i bunken af måske´er - frivillig håndtering er en absolut MUST DO-ting! Molly er rykket helt vildt af det - der er stadig lang vej i forhold til f.eks. negleklip, men vi fortsætter, for det har givet og giver hende stadig så meget - det er den vildeste empowermenttræning. Selma er jeg kommet virkelig langt med - vi kan både klippe negle og dryppe øjne frivilligt nu.

🎔 Coretræning 🎔 er desværre for nedprioriteret, hvilket jeg rigtig gerne vil lave om på, da det er så vigtigt for dem begge - vi starter her til aften med at tage en tur til Katie, Molly og jeg, til behandling og træning.

🎔 Det løse... 🎔 her ligger vel nok en del - og en af de nyeste ting er endnu en koncepttræning: NEXT - jeg prøvede med både Molly og Selma i lørdags til Match to sample-træning, men har kun trænet videre med Molly. Det bliver ikke noget, der kommer til at fylde meget, men igen er det en sjov træning, der skærper mig som hundefører, pigernes skarphed og vores samarbejde - og så er det bare sjovt!





Træning af følget med Selma og meget andet ligger også i denne kategori, og det er desværre og naturligvis en af de kategorier, der ikke ligger højest på prioriteringslisten, og sådan er det.

Tænk hvis jeg ikke vidste, hvad jeg skulle bruge min tid på... 😆😆😆 måske er det et luksusproblem at have så mange fede ting i sit liv - i hvert fald er jeg ikke helt klar til at undvære noget af det.

Kommentarer

Populære opslag