Match to Sample - Part IV

I lørdags, efter en hel dag til HTM-dommermøde, var Molly, Selma og jeg til fjerde og sidste Match to Sample-træning i denne omgang - Sidste gang er cirka en måned siden, og jeg havde desværre ikke fået trænet så meget som ønsket, men sådan er det vel ofte, når det ikke er den primære sport.

Vi startede med Mollys hold, og vi var stadig "kun" nået til 2 genstande - ikke fordi vi ikke har trænet, ikke fordi vi har været dovne eller sløsede. Vi er kun nået til 2, fordi vi netop IKKE har været sløsede, men fordi jeg ret tidligt i forløbet erkendte, at Molly havde brug for tid til at lære det ordentlig og tid til at tænke sig rigtig godt om.
Det har vist sig at være en god investering, og vi er nu klar til at gå op på 3 genstande.




Derudover gik vi i gang med en ny koncepttræning - vildt sjov og anderledes! På signalet "Next" skal hunden skifte position fra f.eks. den ene kegle til den anden, den ene stol til den anden osv - de skal skifte til den ledige.
Vi startede op med kegler, gik videre til stole, og i går prøvede vi med tæpperuller i Undine - klart en øvelse, vi skal udvide.




Selmas hold var det næste, og her var jeg blevet hooked på Next-konceptet og ville sikre mig, vi kom i gang med det, inden vi gik til Match to Sample, så derfor startede vi der.
Selma fik derfor også trænet Next med både kegler og på stole, og var næsten lige så sej som Molly.

Match to Sampledelen kører supergodt, og vi gik op på 5 genstande - 5 repetitioner, 4 korrekte og 1 fejl vel at mærke UDEN prompt! Det er sg* helt ok!!





Jeg er megafan af koncepttræning - det er simpelthen så sjovt! Både selve konceptet, men også det at træne noget helt andet, end vi plejer.

Kommentarer

Populære opslag